EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 7. - Ke 12.10.2022  /  KokoTeatteri  /  Helsinki

EROS/SA - Out of touch

EROS/SA - Out of touch Liput

EROS/SA on Post Theatre Collectiven dokumenttiteatterin keinoin toteutettu esitys, joka käsittelee interetnisiä avioeroja Suomessa. Yleisö kutsutaan juhlaan, joka muodostuu lopulta muistoksi avioerosta. Eri näkökulmista kerrottavien tarinoiden virta kuvaa monimuotoisia ajatuksia ja tunteita, jotka käyvät hahmojen ja kertojien mielessä. Kenen näkökulmasta mikäkin muistetaan ja missä väreissä ja hajuissa?

Tutkimus kertoo, että joka toinen avioliitto ulkomaalaisen ja suomalaisen välillä päättyy avioeroon. Ovatko kulttuuriset erot niin suuria? Kiirehtivätkö eri kansallisuuksien parit avioon käytännön syistä? Johtuvatko erot yksipuolisista uhrauksista ja suhteiden epätasapainosta? Tai kenties kyse on vain maailman onnellisimman maan ja onnettoman maan asukkaan yhteentörmäyksestä.

Esitys inspiroituu interetnisen eron kokeneiden ihmisten haastatteluille. Nämä ihmiset saivat tutustua toisiinsa arkielämän kontekstin ulkopuolella. He muuttivat toisiin maanosiin rakkauden vuoksi ja menettivät supervoimansa.

Esityskielet: englanti ja suomi

---

Post Theatre Collective on kollektiivinen esittävän taiteen moninaisten praktiikoiden tuottamisen ja oppimisen alusta. Kollektiivin uusin teos Siivoojat on kolmas ja viimeinen osa kriitikoiden ylistämää Invisible Finland -trilogiaa, jonka ohjaajana toimii David Kozma.

Post Theatre Collective tuottaa esityksiä, isännöi tapahtumia ja järjestää työpajoja erilaisille yleisöille. Post Theatre Collective järjestää myös vuosittaista draaman lukemiselle omistettua READ-festivaalia. R.E.A.D -tapahtuma KokoTeatterissa 29.10.2022.

Esiintyjät: Eeva Putro, Timo Teern, Yuko Takeda
Äänisuunnittelu ja musiikki: Romulus Chiciuc, Robert Prokopowicz
Koreografia: Angela Aldebs
Valosuunnittelu: Pietu Pietiäinen
Lavastus: Bita Razavi
Ohjaaja: David Kozma
Tuotanto: Post Theatre Collective

www.kokoteatteri.fi


Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.

Ovet avataan tuntia ennen esitystä.

Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.