EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 18.10.2023  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Erja Lyytinen with special guests: 20 Years of Blues Rock

Erja Lyytinen with special guests: 20 Years of Blues Rock Liput

ERJA LYYTINEN with special guests: 20 YEARS OF BLUES ROCK

Kansainvälistä suosiota nauttiva Suomen blueskuningatar Erja Lyytinen juhlistaa 20-vuotista artistiuraansa syksyllä 2023 kiertueen merkeissä. Tavastia-klubilla on luvassa ikimuistoinen juhlakeikka keskiviikkona 18.10., kun lavalle astelee liuta soittajia Lyytisen uran varrelta.

Illan aikana kuullaan parhaita paloja Lyytisen pitkän ja menestyksekkään uran aikana julkaistuilta studioalbumeilta, kuten ”Forbidden Fruit”, ”Stolen Hearts” ja ”Voracious Love”. Luvassa on nostalgiaa ja soittamisen riemua vuosien takaisten kokoonpanojen jälleen noustessa lavalle yhdessä.

Lavalla nähdään Lyytisen lisäksi mm. Davide Floreno, Harri Taittonen, Timo Tuppurainen, Miri Miettinen, Rami Eskelinen, Masa Vallius, Iiro Kautto, Juha Verona, Kai Jokiaho, Tatu Back ja Iiro Laitinen.

Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!


Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 45 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 18.10.2023 21:00.