EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 13.10.2023  /  Kurikan Kampus  /  Kurikka

Erja Lyytinen 20-vuotisjuhlakiertue

Erja Lyytinen 20-vuotisjuhlakiertue Liput

Kansainvälistä suosiota nauttiva Suomen blueskuningatar Erja Lyytinen juhlistaa 20-vuotista artistiuraansa syksyllä 2023 kiertueen merkeissä. Legendojen kanssa lavoja jakanut kitaristi on saanut tunnustusta niin palkintojen kuin listasijoitusten merkeissä. Konsertissa kuullaan parhaita paloja Lyytisen pitkän ja menestyksekkään uran varrelta.

Ensimmäisen studioalbuminsa ”Wildflower” Lyytinen julkaisi vuonna 2003, jonka jälkeen hän on julkaissut kahdeksan studioalbumia sekä neljä livealbumia. Viimeisimmän studioalbuminsa ”Waiting For The Daylight” Lyytinen julkaisi lokakuussa 2022. Lyytisen musiikillinen paletti on laaja, yhdistellen musiikissaan modernia ja vanhaa bluesia progressiivisiin sävyihin. ”Waiting For The Daylight" onkin selkeästi Lyytisen aiempaa tuotantoa raskaampi ja progressiivisempi albumi klassisen bluesrockin sävyineen.

Kiivaaseen tahtiin keikkaileva kitaristi on esiintynyt esimerkiksi Carlos Santanan, Jennifer Battenin sekä Joe Bonamassan kanssa, ja lämmitellyt lavoja muun muassa Robert Plantille sekä Tom Jonesille.

Lyytiselle on tähän astisen uransa aikana myönnetty lukuisia palkintoja, kuten Guitar World -lehden Paras kitaristi -äänestyksen toinen sija vuonna 2020 sekä European Blues Awardsin Paras kitaristi -palkinto vuonna 2017. Vuonna 2023 Lyytinen oli ensimmäisenä suomalaisena ehdolla arvostetuissa Maple Blues Awardseissa Kanadassa. Lyytisen uusimman studioalbumin ensisinglen ”Bad Seed” kitarasoolo äänestettiin Guitar Worldin lukijaäänestyksessä vuoden 2022 parhaiden kitarasoolojen joukkoon sijalle 10.

Illan ohjelman aloittaa Timo Kiprianoff Group:

Petri Kivimäki - saksofonit
Timo Kiprianoff - kitara
Pekka Pitkäkoski - piano, koskettimet
Tuomo Kallio - basso
Jussi Lahtinen - rummut

Ryhmä esittää musiikkia Pohjanmaan lakeuksilta kaupunkien sykkeeseen. Timo Kiprianoffin sävellyksissä yhdistyy blues, rock ja jazz elementit esikuvinaan suuret nimet 1970- luvulta lähtien, kuten Scott Henderson, Weather Report, Santana ja Billy Cobham. Konsertissa kuullaan uutta sekä vanhaa Kiprianoffin tuotantoa. "On upeaa saada mukaan projektiin luottosoittajat lähiseudulta sekä Pekka Pitkäkoski ja Ruotsissa asuva hieno saksofonisti Petri Kivimäki'. Projektia on tukenut Suomen kulttuurirahasto Etelä-Pohjanmaa.

Aikataulu:

18:30 ovet
19:30 Timo Kiprianoff Group
21:00 Erja Lyytinen

Tuotanto: Bluesland Productions Oy
Kuva: Juha Säily

Facebook


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:30

Anniskelualue K-18

Kurikan Kampus
Huovintie 1, 61300, Kurikka