EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 9.12.2021  /  Raahesali  /  Raahe

Erja Lyytinen & Friends: Blue Christmas 2021

Erja Lyytinen & Friends: Blue Christmas 2021 Liput

ERJA LYYTINEN & FRIENDS: BLUE CHRISTMAS 2021
Erja Lyytinen, Aija Puurtinen, Hasse Walli


Ikimuistoinen konserttielämys sinisen bluesin ja punaisen joulun ystäville!


Rokkaavan riemukkaat Blue Christmas - konsertit ovat laulaja-kitaristi Erja Lyytisen emännöimä kiertuekokonaisuus, joka on vakiintunut jokavuotiseksi konserttiperinteeksi bluesista joulunaikaan nauttiville kuulijoille! Tänä vuonna mukaan lähtee liuta Suomen kovimpia esiintyjiä. Kiertueen alkuosaa tähdittää Esa Kuloniemi, jonka jälkeen kiertueen kelkkaan hyppää Ben Granfelt. Kaikissa konserteissa nähdään ihastuttavat ja rautaiset ammattilaiset Aija Puurtinen ja Erja Lyytinen, joiden lisäksi loppukiertueen Savoyn konsertissa Helsingissä mukana on myös Dave Lindholm.

Konsertissa kuullaan Erja Lyytisen ja hänen solistivieraidensa suosikkikappaleita vuosien varrelta. Lisäksi ohjelmistossa on rokkaavia jouluisia kappaleita sekä tunnelmallisia lauluja, joita nämä lahjakkaat solistivieraat esittävät kaksi tuntia kestävässä konserttikokonaisuudessa yhdessä ja erikseen. Konsertti on siis monipuolinen kattaus bluesia, rock ´n´ rollia ja ikivihreitä sävelmiä!

Suomen blueskuningattareksi tituleerattu Erja Lyytinen on viimeisten parinkymmenen vuoden aikana saavuttanut suomibluesin historiassa enemmän kuin kukaan muu. Kansainvälisesti palkittu kitaristi on esiintynyt maailman kärkikaartiin kuuluvien kitaristien, kuten Sonny Landrethin, Jennifer Battenin ja Joe Bonamassan rinnalla sekä ollut lämmittelijänä Tom Jonesille, Robert Plantille ja Carlos Santanalle. Lyytinen pääsi myös Santanan kutsumana tämän yhtyeen kanssa esiintymään 20 000 ihmisen eteen Helsingin Kaisaniemessä kesällä 2018. Vauhti on vain kiihtynyt, kun Lyytinen on kiertänyt ympäri maailmaa esiintyen mm. ”Blues Brother” Dan Aykroydin kanssa Toronton Jazz Festivaaleilla. Lyytisen viimeisin julkaisu Lockdown Live on historiallinen taltiointi, joka äänitettiin koronarajoitusten aikaan keväällä 2020.

Lyytinen yhdistää soitossaan modernia ja vanhaa bluesia sekä progressiivisia sävyjä mielenkiintoiseksi yhdistelmäksi ja onkin kasvattanut itselleen vankan kuulijakunnan, josta kertovat European Blues Awards “Paras Kitaristi 2017” tunnustus sekä sijoittuminen sijalle #2 Total Guitar – lehden lukijaäänestyksessä ”10 Maailman Parasta Kitaristia Nyt”.

Laulaja-basisti Aija Puurtinen aloitti uransa blues – yhtyeessä Honey B & T-Bones.Yli neljä vuosikymmentä musiikin parissa on tehnyt musiikin tohtoriksikin valmistuneesta Puurtisesta monipuolisen taiturin. Persoonallinen ilmaisu sekä tyyli on ollut Puurtisen tavaramerkki ja hän onkin toiminut säveltäjänä, levytuottajana ja vieraillut laulajana eri levytyssessioissa. Hän on tehnyt yhteistyötä mm. seuraavien kokoonpanojen kanssa kuten Tuomari Nurmio & Hunajaluut, Riku Niemi Orchestra ja Värttinä. Lavaesiintyjinä Puurtinen on mystisen vaikuttava ja taikookin äänellään uskomattomia efektejä.

Suomen Bluesministeri, kitaristi Esa Kuloniemi on kiinnostavan ja värikkään musiikkitaustansa lisäksi tullut tunnetuksi muun muassa Honey B and the T-Bones – yhtyeestä, jonka kanssa hän on aikanaan keikkaillut ahkerasti myös ulkomailla. Myös pitkän linjan musiikkitoimittajana ja bluestietäjänä tunnettu Kuloniemi on yksi Suomen kovimpia Blues-vaikuttajia.

Ben Granfelt on suomalainen rock-kitaristi, jonka tyylikäs ja melodinen soitto on vienyt maailmanluokan bändien, kuten Leningrad Cowboysin ja yhdysvaltalaisen Wishbone Ash – yhtyeen riveihin. Vuosikymmenten ulkomaan keikkojen kokemus on tehnyt Granfeltista yhden arvostetuimmista rock-kitaristeista. Viime vuosina Ben on keikkaillut mm. Los Bastardos Finlandeses - yhtyeessä ja oman sooloyhtyeensä Ben Granfelt Bandin kanssa, keikkaillen tiiviisti sekä Suomessa että ulkomailla. Granfeltin monipuolisuus ja musikaalisuus onkin kuultavissa parhaiten hänen omissa sävellyksissään ja uusin albumi tältä tuotteliaalta kitaristilta julkaistaan syksyllä 2021.

Järj. Bluesland Productions Oy

Paikka: Raahesali

Facebook-tapahtuma

tapahtumataloraahe.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00
Ovet klo 18:30

Esityksen kesto noin 2 h.
Ovet avataan tuntia ennen esitystä.
Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella

Numeroimattomat istumapaikat

Tapahtuman turvallisuusohje:

- Tässä tapahtumassa edellytetään koronapassia, joka tarkistetaan tilaisuuteen saapuessa. Lisätietoja www.tapahtumataloraahe.fi > Ajankohtaisia tiedotteita.

- Tulethan tapahtumaan vain terveenä ja oireettomana.

- Yski hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan.

- Toivomme teidän käyttävän tilaisuuksissa hengityssuojaimia. Meillä ei ole myynnissä niitä.

- Tulethan ajoissa tilaisuuksiin, niin vältymme jonoilta.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot