EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 17.7.2024  /  CoolHead Brew Viikki  /  Helsinki

Erja Lyytinen

Erja Lyytinen Liput

Suomen blueskuningattareksi tituleerattu Erja Lyytinen esiintyy CoolHead Liven tapahtumakesän avajaisissa heinäkuussa. Musiikissaan modernia ja vanhaa bluesia progressiivisiin sävyihin yhdistelevä kitaristivirtuoosi-laulaja on tehnyt pitkän ja menestyksekkäkän uran kansainvälisissä bluespiireissä jo vuosikymmenien ajan ja vauhti näyttää vain kiihtyvän. Lyytinen on saanut parhaan kitaristin tunnustuksen European Blues Awardseissa (2017), toisen sijan Total Guitar -lehden lukijaäänestyksessä 10 Maailman Parasta Kitaristia Nyt (2020) sekä ehdokkuuden Kanadan Maple Blues Awardseissa 2022. Vuonna 2022 julkaistun ”Waiting For The Daylight” -albumin ensisingle Bad Seedin kitarasoolo äänestettiin Guitar World – lehden lukijaäänestyksessä vuoden 2022 parhaiden kitarasoolojen joukkoon sijalle 10.

Heinäkuussa neljättä kertaa järjestettävä CoolHead Live -konserttisarja tuo Helsingin Viikin luonnonsuojelualueen kupeeseen kaksiviikkoisen musiikin, auringonpaisteen, pienpanimo-oluen ja ruoan juhlan. Trooppisen puutarha Gardenian uniikkiin ympäristöön kohoavalla, puolitoista tuhatta henkeä vetävällä tapahtuma-alueella nähdään heinäkuussa monipuolinen sekoitus kotimaisia ja ulkomaisia artisteja kansanmusiikista black metaliin ja eturivin poppiin.

Aikataulu:
18.00 - Ovet
19.00 - Erja Lyytinen

www.coolhead.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Liput ovelta 36 €, mikäli jäljellä.

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä

Katso kaikki tulevat CoolHead Live -terassikeikat: www.tiketti.fi/coolheadlive

Myynti loppuu 17.7.2024 18:00.