EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 12.7.2023  /  CoolHead Brew Viikki  /  Helsinki

Erja Lyytinen

Erja Lyytinen Liput

Suomen blueskuningattareksi tituleerattu Erja Lyytinen esiintyy CoolHead LIVEn kesäkeitaalla heinäkuussa!

Tänä kesänä kolmatta kertaa järjestettävä CoolHead LIVE -konserttisarja tuo Helsingin Viikin luonnonsuojelualueen kupeeseen musiikin, auringonpaisteen, pienpanimo-oluen sekä korkealaatuisen ruoan juhlaa. Trooppisen puutarha Gardenian uniikkiin ympäristöön kohoavalla, reilusti toista tuhatta henkeä vetävällä tapahtuma-alueella nähdään heinäkuussa monipuolinen sekoitus kotimaisia ja ulkomaisia artisteja jazzista metalliin.

Kitaristi ja laulaja Erja Lyytinen on niittänyt mainetta kansainvälisissä bluespiireissä jo vuosikymmenien ajan ja vauhti näyttää vain kiihtyvän. Hänet valittiin ”Vuoden parhaaksi blues-kitaristiksi” European Blues Awards-äänestyksessä vuonna 2017. Muutama vuosi sen jälkeen hän sijoittui kansainvälisen Guitar World -lehden ”Maailman parhaat blueskitaristit”-äänestyksessä sijalle 14.

Erja Lyytisen monipuolisessa musiikissa on bluesin ohella vaikutteita muun muassa rockista ja funkista. Lyytinen on esiintynyt muun muassa Carlos Santanan, Joe Bonamassan ja Michael Jacksonin kitaristina tunnetun Jennifer Battenin kanssa. Carlos Santana on sanonut Erja Lyytisestä: “She is the Future.”

www.coolhead.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Liput ovelta 36 €, mikäli jäljellä.

Aikataulu:
Ovet klo 18:00
Showtime julkaistaan myöhemmin

Katso kaikki tulevat CoolHead Live -terassikeikat: www.tiketti.fi/coolheadlive

Myynti loppuu 12.7.2023 18:00.