EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

Ke 23.12.2020 - To 21.1.2021  /  Useita paikkoja  /  Useita kaupunkeja

Erittäin hyvä ystäväni Paroni von Münchhausen
Stream-lippu: tallenne

Erittäin hyvä ystäväni Paroni von Münchhausen Liput

Näin katsot striimin

Striimin katselu tapahtuu tällä sivulla . Lähetys käynnistyy noin viisi minuuttia ennen kuin tapahtuma alkaa.

Pääset katsomaan lähetyksen syöttämällä 13-numeroisen pääsykoodin yllä olevaan kenttään.

Lähetys toimii nykyaikaisissa tietokoneissa, puhelimissa ja tableteilla sekä yleisimmillä selaimilla kuten Chorme, Safari ja Firefox, niiden uusimmissa versioissa. Internet Exploreria ei enää tueta selaimena, joten lähetystä ei voi katsella Internet Explorerilla.

Smart-TV-laitteiden selaimissa lähetys ei välttämättä toimi lainkaan.

Näin näet striimin telkkarissa

Lähetystä on tietenkin mukavista seurata isolta näytöltä.

Kytke laitteesi (tietokone, puhelin tai tabletti) telkkariin HDMI-johdolla tai peilaa lähetys televisioon esim. AppleTV:n avulla.

Chromecast toimii telkkarin ja TIETOKONEEN yhdistelmällä.

***

Paroni von Münchhausen uskomattominen juttuineen stream-taltiointina.

Nukketeatteritaitelija Timo Väntsin ja muusikko Kari Mäkirannan nukketeatterishow maailman kuuluisimmasta luikurinlaskettelijasta tarjoaa tapahtumarikkaan, tunteikkaan ja hulvattoman matkan maailmankaikkeuden ja elämän kaikkiin ääripäihin.

Paroni von Münchhausen tunnetaan hurjista jutuistaan ja seikkailuistaan maan pinnalla, avaruudessa ja merten syvyyksissä. Tämä 1700-luvulla ihan oikeasti elänyt henkilöhahmo astuu lavalle TEHDAS Teatterin esityksessä "Erittäin hyvä ystäväni paroni von Münchhausen" nukketeatteritaiteilija Timo Väntsin luomana. Apunaan hänellä on muusikko Kari Mäkirannan mystinen kanttori Max Günter. Yhdessä he luovat maailman, jossa nukkejen, esineiden, tarinankerronnan ja livemusiikin kautta tykitetään mitä ihmeellisempiä tarinoita. Hullunkurisista asetelmistaan huolimatta tarinoissa on hiven totuuttakin. Niissä on samoja sävyjä kuin itse elämässäkin: iloa ja surua, luopumisen haikeutta ja uuden syntymistä. Esityksen on ohjannut Merja Pöyhönen.

Esitys sai ensi-iltansa Tehdas Teatterissa syyskuussa 2016 ja on siitä saakka kiertänyt eri puolilla maata. Rakastettu esitys live stream-taltiointiin 11.12.2020. Livestreamaus ja taltiointi: Jussi Virkkumaa

"Tuloksena on erinomaisen viihdyttävä nukketeatterishow. Ja kuten parhaisiin komedioihin kuuluu, mukana on myös ripaus haikeutta." -Irmeli Haapanen (Turun Sanomat)

Kaikki taltioinneista kertyneet myyntitulot ohjataan suoraan taiteelliselle työryhmälle.

***

Stream-lippu

Osta stream-lippu päästäksesi seuraamaan tallennetta. Pääset katsomaan esitystä osoitteessa tiketti.stream lipustasi löytyvällä 13-numeroisella koodilla. Tallenne on katsottavissa 21.1. klo 23:59 asti. Lipunmyynti päättyy 21.1. klo 20:00. Lippukoodi toimii yhdellä laitteella kerrallaan.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.

www.tehdasteatteri.fi


Ikäraja: Suositusikäraja K-10
Aika: Tallenne katsottavissa 23.12.2020 klo 12:00 - 21.1.2021 klo 23:59.

Stream-lippu

Osta stream-lippu päästäksesi seuraamaan tallennetta. Pääset katsomaan esitystä osoitteessa tiketti.stream lipustasi löytyvällä 13-numeroisella koodilla. Lähetys aktivoituu 23.12. klo 12:00. Tallenne on katsottavissa 21.1. klo 23:59 asti. Lipunmyynti päättyy 21.1. klo 20:00. Lippukoodi toimii yhdellä laitteella kerrallaan.