EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 10.12.2022  /  Viihdekeskus Tuiskula  /  Nivala

Erika Vikman

Erika Vikman Liput

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 08.1.2022 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 16.2.2022 mennessä.

***

Erika Vikman ampaisi koko kansan tietoisuuteen platinarajan ylittäneellä Cicciolina -kappaleellaan sekä huikealla menestyksellään Uuden Musiikin Kilpailussa. Myös Syntisten pöytä saavutti poikkeuksellisen suuren suosion.

Mökkitie Recordsille sainattu, suomenkielistä diskopoppia esittävän Erika Vikmanin kappaleet tehdään pilke silmäkulmassa, mutta syvyyttäkin löytyy. Erika on rakastanut esiintymistä jo kouluikäisestä asti. Vikmanin nauttii raja-aitojen kaatamisesta niin musiikissaan kuin muillakin elämänalueillaan. Musiikissa kuuluu sekä menneiden vuosikymmenten että Kikan vaikutus.

Erika Vikman nimeä kantava debyyttialbumi julkaistiin syksyllä 2021 ja se nousi heti ensimmäisen viikon jälkeen suoraan Suomen virallisen albumilistan ykköseksi!

Facebook
Youtube
Instagram

***

Turvallisuus on meille tärkeää.

Pyydämme teitä noudattamaan kaikessa asioinnissa riittäviä turvavälejä, välttämään tarpeettomia fyysisiä kontakteja sekä huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta. Maskia voi halutessaan käyttää ottaen huomioon siihen liittyvät ohjeet. Käteisen sijaan suosittelemme käyttämään korttimaksua. Meillä on käytössä lähimaksu- sekä NFC-mobiilimaksutavat.

Mikäli olet sairas tai vähänkään oireinen, pysy silloin kotona ja asioi meillä vain täysin terveenä muiden asiakkaiden sekä henkilökuntamme turvaamiseksi. THL suosittelee riskiryhmiin kuuluvia välttämään yleisötilaisuuksia.

Pidetään yhdessä huolta toisistamme.

Tervetuloa Tuiskulaan viihtymään - TURVALLISESTI!

www.tuiskula-nivala.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 22:00

Liput ovelta 23 € (sis. eteispalvelumaksu 3 €), mikäli jäljellä.
Ennakkolipunhintaan sisältyy eteispalvelumaksu.

Ovet klo 22:00
Showtime 24:00

Myynti loppuu 10.12.2022 23:59.