EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 4.9.2021  /  Viihdekeskus Tuiskula  /  Nivala

Erika Vikman

Erika Vikman Liput

Syntisen upea Erika Vikman valtaa Tuiskulan lavan lauantaina 4.9.!

Erika Vikman ampaisi koko kansan tietoisuuteen platinarajan ylittäneellä ”Cicciolina” -kappaleellaan sekä huikealla menestyksellään Uuden Musiikin Kilpailussa. Myös ”Syntisten pöytä” saavutti poikkeuksellisen suuren suosion.

Mökkitie Recordsille sainattu, suomenkielistä diskopoppia esittävän Erika Vikmanin kappaleet tehdään pilke silmäkulmassa, mutta syvyyttäkin löytyy. Erika on rakastanut esiintymistä jo kouluikäisestä asti. Vikmanin nauttii raja-aitojen kaatamisesta niin musiikissaan kuin muillakin elämänalueillaan. Musiikissa kuuluu sekä menneiden vuosikymmenten että Kikan vaikutus.

Erika esitti Arttu Wiskarin kanssa vuoden 2021 kesäkumibiisin ”Tääl on niin kuuma”, jossa (kuten myös Erikan muussakin musiikissa ja esiintymisissä) toistuu pelottomuuden, rohkeuden, häpeilemättömyyden sekä hauskanpidon teemat ja Erika onkin muutoksen ja vapauden moderni symboli.

Facebook
Youtube
Instagram

***

Turvallisuus on meille tärkeää.

Pyydämme teitä noudattamaan kaikessa asioinnissa riittäviä turvavälejä, välttämään tarpeettomia fyysisiä kontakteja sekä huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta. Maskia voi halutessaan käyttää ottaen huomioon siihen liittyvät ohjeet. Käteisen sijaan suosittelemme käyttämään korttimaksua. Meillä on käytössä lähimaksu- sekä NFC-mobiilimaksutavat.

Mikäli olet sairas tai vähänkään oireinen, pysy silloin kotona ja asioi meillä vain täysin terveenä muiden asiakkaiden sekä henkilökuntamme turvaamiseksi. THL suosittelee riskiryhmiin kuuluvia välttämään yleisötilaisuuksia.

Pidetään yhdessä huolta toisistamme.

Tervetuloa Tuiskulaan viihtymään - TURVALLISESTI!

www.tuiskula-nivala.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 22:00

Showtime 24:00

Liput ovelta 23 € (sis. eteispalvelumaksu 3 €), mikäli jäljellä.
Ennakkolipunhintaan sisältyy eteispalvelumaksu.

Myynti loppuu 4.9.2021 23:59.