EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

La 31.10.2020  /  Viihdekeskus Tuiskula  /  Nivala

Erika Vikman

Erika Vikman Liput

Mökkitie Recordsille sainattu, suomenkielistä viihdepoppia esittävän Erika Vikmanin kappaleet tehdään pilke silmäkulmassa, mutta syvyyttäkin löytyy.

Vikman on rakastanut esiintymistä jo kouluikäisestä asti: Kaikki alkoi kitaran ja pianon soittamisella, mutta pian halu laulaa ja olla esillä ajoivat soittamisen ohi. Vikman nauttii raja-aitojen kaatamisesta niin musiikissaan kuin muillakin elämänalueillaan. Musiikissa kuuluu sekä menneiden vuosikymmenten että Kikan vaikutus.

Vikman oli yksi vuoden 2020 Uuden Musiikin kilpailun osallistujista reippaalla suomidiskobiisillään Cicciolina, jossa seksuaalista vapautta ei piilotella. Kappale nousi heti julkaisunsa jälkeen Spotifyn Top50-listan sijalle 4. 

Facebook
Instagram
Youtube

***

Turvallisuus on meille tärkeää.

Pyydämme teitä noudattamaan kaikessa asioinnissa riittäviä turvavälejä, välttämään tarpeettomia fyysisiä kontakteja sekä huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta. Maskia voi halutessaan käyttää ottaen huomioon siihen liittyvät ohjeet. Käteisen sijaan suosittelemme käyttämään korttimaksua. Meillä on käytössä lähimaksu- sekä NFC-mobiilimaksutavat.

Mikäli olet sairas tai vähänkään oireinen, pysy silloin kotona ja asioi meillä vain täysin terveenä muiden asiakkaiden sekä henkilökuntamme turvaamiseksi. THL suosittelee riskiryhmiin kuuluvia välttämään yleisötilaisuuksia.

Pidetään yhdessä huolta toisistamme.

Tervetuloa Tuiskulaan viihtymään - TURVALLISESTI!

www.tuiskula-nivala.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

Showtime 22:00

Lipunhintaan sisältyy eteispalvelumaksu.