EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 16.12.2023  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Erika Vikman, Ämmät!

Erika Vikman, Ämmät! Liput

Huikea Erika Vikman saapuu valloittamaan Rytmikorjaamon lauantaina 16. joulukuuta! Hanki liput ennakkoon ja astu Syntisten pöytään.

Suomenkielistä diskopoppia esittävä Erika Vikman nousi koko kansan suosioon Cicciolina -kappaleellaan sekä menestyksellään Uuden Musiikin Kilpailussa.
Vikman nauttii raja-aitojen kaatamisesta niin musiikissaan kuin muillakin elämänalueillaan. Kappaleet tehdään pilke silmäkulmassa, mutta syvyyttäkin löytyy ja kappaleiden teksteissä käsitellään vakaviakin teemoja. Musiikissa kuuluu sekä menneiden vuosikymmenten että muun muassa Kikan vaikutus.

Illan avaa ÄMMÄT!

ÄMMÄT! on rohkeiden laulajien yhtye, joka ei mahdu liukuhihnamuotteihin. Se on kuin monipäinen laulava naishirviö, jonka ämmäenergia vyöryy laulun voimin sinua kohti. ÄMMÄT! kertoo tarinoita nykypäivän naisten elämästä kaikkine sävyineen – on se sitten dramaattinen, traaginen, koominen tai ironinen. Halunamme on herättää tunteita, pitää hauskaa ja valloittaa kuulijat itseironisilla ja energisillä esiintymisillä.

Aikataulu:
20:00 Ovet
21:00 ÄMMÄT!
22.15 Erika Vikman

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 32 €, mikäli jäljellä.

Tapahtumapaikalla pyörätuolikoroke.

Tapahtumassa on rajattu anniskelualue.

***

Dinner -lippu sisältää ruokailun Varickolla Rytmikorjaamon naapurissa ovien avaamisesta kaksi tuntia eteenpäin merkittynä päivänä.

Dinner-lippu ei oikeuta sisäänpääsyyn keikalle. Voit täydentää aiemmin ostamasi keikkalipun Dinner-lipulla tai käydä ainoastaan syömässä menemättä keikalle. Pöytävarauksista ja allergioista voit olla suoraan yhteydessä [email protected] .

__

BURGER BUFFET

Kokoa itse mieleisesi burgerit Varickon seisovasta pöydästä. Pöydässä tarjolla paikallisen leipomon muhkeita briossisämpylöitä, joiden täytteeksi itse tehdyt jauhelihapihvit, vegaaniset mustapapu-kasvispihvit omalla reseptillä sekä revittyä lime-inkiväärikanaa. Salaattipöydässä runsaasti asiaankuuluvia lisukkeita ja muita täytteitä, mm. cheddarjuustokastiketta, aiolia, chilimajoneesia, remouladea, marinoitua punasipulia sekä tuoreita kasviksia. Lisäksi talon rapeat maalaislohkoperunat. L, (VE, pyynnöstä G)

__

Osta Varickon dinner-liput erikseen täältä.

Lisätietoja, menut ja keikkalistan löydät täältä: varicko.fi/viikonloppu

Pyörätuoliasiakkaan avustajalle ostettava Dinner-lippu erikseen.

***

Seinäjoen Elävän musiikin yhdistys Selmu Ry ja Luonnonperintösäätiö ovat perustaneet keräyksen, jonka tarkoituksena on etsiä ja rauhoittaa suojelualue Selmun toiminta-alueelta Etelä-Pohjanmaalta.

Ympäristölipun +3 € lahjoitetaan lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Rytmikorjaamon metsä -keräykseen.

Rytmikorjaamon metsä -kampanjaan voi osallistua Luonnonperintösäätiön kampanjasivulla osoitteessa www.luonnonperintosaatio.fi/kampanjat/rytmikorjaamon-metsa