EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 28.1.2023  /  Semifinal  /  Helsinki

Ensio & Kusiset tassut, Kirje 26

Ensio & Kusiset tassut, Kirje 26 Liput

Ensio & Kusiset tassut ja Kirje 26 saapuvat tammikuussa Semifinaliin! 


ENSIO & KUSISET TASSUT

Ensio & Kusiset tassut on suomenkielinen progetrio Helsingistä. Musiikissa on kaikuja 1960-luvun psykedeliasta ja poimintoja 1970-luvun progen parhaista paloista. Yhtyeen estetiikka nojaa transistoriurkuihin, analogisyntikoihin ja laitakaupungin valoihin, joista muodostuu tunnistettava bändisoundi.

Ensimmäinen kokopitkä albumi ''Uuden ajan odottaja'' julkaistiin joulukuussa 2021 vinyylinä ETSM-äänilevyjen kautta. Tällä hetkellä yhtye työstää toista levyään.

KIRJE 26

Kirje 26 kertoo ullakoille unohdettuja ja yöpöytien laatikoihin visusti piilotettuja tarinoita. Yhtyeen tunnelmallinen folkrock saa sointinsa niin angloamerikkalaisesta kuin pohjoismaisestakin musiikkiperinteestä. Millaista kirjettä sitten odotatkin, ole valmiina - tämä posti toimittaa.

“It’s rock & roll” - Levon Helm


SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 14 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .