EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 18.2.2023  /  G Livelab  /  Helsinki

Enphin, Horte

Enphin, Horte Liput

EnPHin (Mr. Peter Hayden, PH) on julkaissut kuusi albumia ja kehittynyt jokaisella askeleella. Ilmaisu ja instrumentaatio elävät käsi kädessä yhtyeen jatkuvasti luodessa nahkaansa. Vaikka kaikki menneisyyden genrelokeroinnit ovat yhä relevantteja, voidaan pitkään yhtyettä seurannut määritelmä ”post-everything” kirjoittaa nyt isolla.

EnPHinin kerrostautuneisiin, määräävästi eteneviin syntetisaattoreihin nojaava ilmaisu kuulostaa siltä, miltä vain pimeitä ja tummia sävyjä toistavan kaleidoskoopin sisään kurkistaminen voisi tuntua. Hypnoottisena junnaava entiteetti EnPHin tuntuu samaan aikaan uhkaavalta ja kiehtovalta. Tumma, muodottomana sykkivä, vaarallinen mutta valaiseva. Kuin syvä ja sähköinen pimeän kostea kaivo. Yhtye johdattaa kuulijansa läpi post-apokalyptisten joutomaiden vaatien kuulijalta osallistumista paljastaakseen olemuksensa ja opastaa kuulijan lopulta kohti euforista egokuolemaa.

”Mr. Peter Haydenin tarina ulottuu vuosituhannen alkuun. Se on soittanut post-rockia, psykedeelistä rockia, space rockia, doom metalia, post-metalia ja progressiivista instrumentaalimusiikkia. Bändi on esiintynyt Roadburnissa, Tuskassa, Flow’ssa ja Roskildessa. Yhtye on outolintu, jonka voi kuvitella lähes minne tahansa, mutta silti yllättyä, kun se on siellä. Tämä todellinen oman polkunsa kulkija tuntuu jopa yrittävän karistaa kannoiltaan – mistä esimerkkinä nimen vaihto bändin logona toimivaan PH-monogrammiin. Silti ja siksi: tämä on rock and roll future.”
– Blow Up Festival

Horte on arvoituksellisena, rajoja rikkovana ja unenomaisena pidetty äänikollektiivi. Horte luo kappaleistaan kollaaseja, joissa tunnistettavat rakenteet limittyvät yhteen ennalta määrittelemättömän kanssa. Legendaarisella Roadburn-festivaalillakin esiintynyt yhtye sekoittelee taitavasti psykedeliaa, postrockia ja dream popia luoden arvaamattomia ja alati eläviä utuisia tunnelmia.

Horte on julkaissut kaksi albumia, joista uudempi, vuonna 2021 ilmestynyt Maa antaa yön vaientaa on levytetty maineikkaalle Pelagic Recordsille.


Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00


Myynti loppuu 18.2.2023 20:00.