EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 21.5.2022  /  Aura Company  /  Turku

Radanvarsi-festivaali: Ennen Peukalo-Liisaa
klo 15:00

Radanvarsi-festivaali: Ennen Peukalo-Liisaa Liput

Aavikkoni on täynnä kuivuneita arokieriöitä, ei yhtäkään kukkaa, ei yhtäkään sadepisaraa.. Pelkoni ryömii kuivuneen maan alta, halaa minua tiukemmin ja kuiskaa: – Entä jos ei tämäkään siemen tuota tulosta?

Ennen Peukalo-Liisaa on arkinen satu aikuisille. Satu ihmisen omasta kamppailusta, pelosta, hedelmättömyydestä, haasteista ja haaveista: laululla, rytmeillä sekä nukke- ja esineteatterilla höystettynä.

Se on Anna Nekrassovan ensimmäinen sooloteos, joka perustuu hetkeen ennen H. C. Andersenin satua ”Peukalo-Liisa”. Hetkeen, jossa pääsemme kurkistamaan tarkemmin sadussa ohimennen mainitun äidin tarinaan.

Ennen Peukalo-Liisaa -nukketeatteriesitys sai ensi-iltansa Turku International Puppetry Festivaaleilla. Nekrassova toimii esityksen käsikirjoittajana, ohjaajana sekä esiintyjänä. Esityksen työryhmä muodostuu teatterin huippuammattilaisista ja monipuolisista tekijöistä: Esityksen visuaalisuudesta ja nukenrakennuksesta vastaa Laura Hallantie, äänisuunnittelijana ja säveltäjänä toimii Antti-Juhani Manninen, valosuunnittelusta vastaa Irene Lehtonen sekä rytmien suunnitteluapuna Akseli Nivala.

Käsikirjoitus, ohjaus, esiintyminen - Anna Nekrassova
Nukenrakennus, lavastesuunnittelu - Laura Hallantie
Valosuunnittelu - Irene Lehtonen
Äänisuunnittelu ja sävellys - Antti-Juhani Manninen
Rytmien suunnittelu - Akseli Nivala, Anna Nekrassova
Valokuvaus - Jesper Dolgov
Video - Jussi Virkkumaa


Aura Company

www.sirkusteatteriaura.com/radanvarsifestivaali


Ikäraja: 15+
Aika: klo 15:00

Esityksen kesto 45 min.

Aura Company
Ratapihankatu 53, 20100, Turku