EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 28.3.2025  /  Olympia  /  Tampere

Enemy Inside (GER)

Enemy Inside (GER) Liput

Melodisen raskaan musiikin parissa operoivan Enemy Insiden Euroopan-kiertue huipentuu Suomeen ensi keväänä. Alati kasvavaa suosiota nauttiva saksalaisyhtye esiintyy Tampereen Olympiassa perjantaina 28. maaliskuuta, josta matka jatkuu Helsingin On The Rocksiin heti seuraavana iltana. Vahvasta live-energiastaan tunnetun Enemy Insiden keikkojen lipunmyynti on nyt käynnissä Tiketissä.

Vuoden 2018 debyytillään PHOENIX kansainvälisen metalliyleisön huomion herättänyt Enemy Inside on kerännyt vertauksia nimiin kuten Evanescence, Lacuna Coil, Amaranthe ja Within Temptation. Raskailla kitarariffeillä koukuttavia melodioita omintakeisesti yhteensovittava kokoonpano valmistelee parhaillaan odotettua seuraajaa vuonna 2021 julkaistulle kakkosalbumilleen SEVEN.

Europan suurimmilla metallifestivaaleilla, kuten Wackenissa ja Dynamossa esiintynyt ja muun muassa Lordin ja Clawfingerin lämmittelijänä nähty Enemy Inside on vakuuttanut suomalaisyleisön aiemmin edellisen kerran kesän 2023 Nummirockissa.

www.olympiakortteli.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Ennakkomyynti jatkuu Tiketissä klo 24:00 asti. Lipunhinta nousee ovimyyntihinnaksi tapahtumapäivänä klo 18:00. Olympian ovella ei ole lipunmyyntiä.

Tarkista aikataulu osoitteesta: www.olympiakortteli.fi

Lipun hintaan sisältyy eteispalvelumaksu 3 €.

Myynti loppuu 28.3.2025 23:59.