EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 22.2.2024  /  Semifinal  /  Helsinki

Enemies Everywhere, Kneel Before the Death

Enemies Everywhere, Kneel Before the Death Liput

ENEMIES EVERYWHERE JA KNEEL BEFORE THE DEATH SAAPUVAT HELMIKUUSSA SEMIFINALIIN!


Pääkaupunkiseudulta ponnistava Enemies Everywhere tarjoilee ainutlaatuisen ja tuoreen näkemyksensä suomalaisesta deathcoresta. Enemies Everywheren tavoitteena on hyödyntää deathcoren parhaat puolet ja tuoda mukaan omat mausteensa, joihin lukeutuvat rytmisesti mielenkiintoiset breakdownit, massiiviset kertosäkeet ja sinfoniset orkesterisovitukset.

Alkuvuodesta 2022 perustettu Enemies Everywhere nousi nopeasti tuhansien kuuntelijoiden korville ja huulille ensimmäisten julkaisujensa siivittämänä, striimimäärän noustessa nopeasti kymmeniin tuhansiin. Bändi on saanut lämpimän vastaanoton metalliyhteisön keskuudessa.


KNEEL BEFORE THE DEATH

Kneel Before The Death on vuonna 2013 perustettu helsinkiläinen äärimetalliyhtye. Kneel Before The Death yhdistää musiikissaan elementtejä sinfonisesta metallista, black metallista sekä elektronisesta musiikista ja luo sillä itselleen tunnistettavan äänimaiseman. Tämä Suomen raskain poikabändi tarjoilee keikkasetin täydeltä armotonta tykittelyä, joka ei jätä ketään kylmäksi.

SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Tapahtumapaikka ei ole esteetön. Käynti portaista. 

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 14 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .