EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 18.8.2023  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, kulmasali  /  Helsinki

Katja Lundén ja Janne Marja-Aho: Encuentro - Kohtaaminen

Katja Lundén ja Janne Marja-Aho: Encuentro - Kohtaaminen Liput

KATJA LUNDÉN JA JANNE MARJA-AHO: ENCUENTRO - KOHTAAMINEN

Kahden taiteilijan duetto yhteisestä ja jaetusta maailmasta, nykytanssista, flamencosta ja tangosta. Lavalla toisensa kohtaavat palkittu tanssija-koreografi Katja Lundén ja monialaisuudellaan häikäisevä tanssija-laulaja Janne Marja-aho sekä muusikkovirtuoosit Sara Puljula ja Mikko Helenius.

Vuoden taiteilija 2022-palkittu Katja Lundén on yli 20-vuotisella urallaan tullut tunnetuksi rajojarikkovista monitaideteoksistaan kuten Ihoni on pehmeä, Muiston jälki, Universo, Flamencosauna, Edvard Munch – Elämän tanssi ja Norsun Elämää - La Vida de Una Elefante. Katja Lundén Companyn tyyli on uniikki sekoitus mm. flamencoa, nykytanssia sekä uudenlaista musiikkiteatteria. Tanssitaiteilija-laulaja Janne Marja-aho tehnyt monialaista työtä yli 20 vuoden ajan Suomen ja Euroopan huipputekijöiden kanssa niin tanssin, teatterin kuin musiikin parissa.Teokset ovat vaihdelleet nykytanssiteoksista suurin musikaaleihin ja teatteriteoksiin, soolokonserteista poikkitaiteellisiin, kokeellisiin esityksiin. Hänet muistetaan myös Tangomarkkinoiden finaalista v. 2022.

Sibelius Akatemian kasvatti, kanttori, tango- ja bandoneontaituri Mikko Helenius on säveltänyt ja sovittanut runsaasti kirkkomusiikkia sekä musiikkia mm. useisiin dokumenttielokuviin. Helenius on niittänyt mainetta myös kotimaamme rajojen ulkopuolella: sävellysopintoja Pariisissa Gustavo Beytelmannin johdolla, bandoneonistina elokuva- ja nykymusiikkiprojekteissa Ranskassa sekä levytyksiä ja kiertueita sveitsiläisen Estufa Caliente -yhtyeen kanssa. Sara Puljula on freelancermuusikko, jonka erikoisosaamisena on kansanmusiikki. Hänen ensimmäinen teatteripestinsä oli Nummisuutarit Rovaniemen kaupunginteatterissa ja nyt hän on yksi Suomen käytetyimpiä teatterimuusikoita. Lisäksi hän soittaa myös niin nimekkäiden artistien kuin eri orkesterien ja romanimuusikoidenkin kanssa. Esiintyjät: Mikko Helenius, Janne Marja-aho, Katja Lundén, Sara Puljula

Koreografia: Janne Marja-aho ja Katja Lundén

Dramaturginen konsultaatio: Aina Bergroth

Valosuunnittelu: Max Wikström

Lisätiedot: http://www.katjalunden.com

Linkki arvosteluun: https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000009394476.html

www.korjaamo.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:30
Showtime klo 19:00

Liput ovelta 32 € / 25 €, mikäli jäljellä.

Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Numeroimaton istumakatsomo.