EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 11.2.2023  /  Manala / Botta  /  Helsinki

Emmy June (Levyjulkkarit)

Emmy June (Levyjulkkarit) Liput

Emmy June juhlii debyyttialbuminsa julkaisua 11.2.2023 intiimillä erikoiskeikalla Tina-klubilla.


Savuinen jazz-baari, valloittava lavakarisma ja sydämen asioita työstävä laulu - Emmy June on kotimainen laulaja-lauluntekijä sekä indieartisti, jonka retromoderni musiikki tanssittaa, viihdyttää ja koskettaa. Vuodesta 2017 keikkailleen artistin musiikki on saanut vaikutteita popin eri aikakausilta, rockista ja soulista.

Dynaaminen The Spring -albumi vie tarinoiden äärelle, missä aurinko ja melankolia kohtaavat ja sielukkuus taipuu hetkessä sisukkuuteen. Kappaleet käsittelevät mm. oman tien etsimistä ja erimuotoisia ihmissuhteita. Makupaloina on tarjoiltu singlet We’re Not Meant To Be, Save Yourself ja Me & My Mom.

Bändivetoinen albumi työstettiin Hollywood House Studioilla monipuolisen tiimin voimin. Kaikki kappaleet ovat Emmy Junen (Emmi Malinen) käsialaa ja levyn on tuottanut Aapo Kauppinen. ”Lähdimme tekemään kunnianhimoista debyyttialbumia, vähän suuruudenhulluinakin ja ehkä ensimmäistä kertaa elämässäni en ole pienentänyt itseäni.” Emmy kertoo.

Seitsemän vuotta sitten musiikkikentälle hypänneen, itseoppineen lauluntekijän tavoitteena on olla positiivinen ja moderni esimerkki aloitteleville muusikoille sekä kaikille oman tiensä etsijöille, "Jokainen ansaitsee tulla kuulluksi lähtökohdistaan huolimatta, eikä koskaan ole liian myöhäistä aloittaa seuraamaan omaa sydäntään. Haluan että keikoillani välittyy ihmisten välinen solidaarisuus, rakkaus musiikkiin sekä vapaus saada olla oma itsensä. Saa myös tanssia!" Selventää Emmy June.

Levyjulkkareissa juhlitaan kevättä - uuden alkua. Juhlatunnelman takaa Suomen eturivin muusikoista ja ja nuorista lupauksista koostuva yhtye sekä itse Tina-klubi, jonka intiimi vintage-miljöö on kuin tehty Emmy Junen musiikkia varten.

The Spring -albumi julkaistaan päivä ennen konserttia, 10.2.2023.

Yhtye:
Emmy June (Emmi Malinen) - laulu
Aapo Kauppinen - kitara
Jaakko Pöyhönen - rummut
Taneli Mikkola - piano/trumpetti
Jesse Mäläskä -basso

Instagram | Spotify | Youtube | Facebook

www.juneband.com/


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 21:00

Liput ovelta, mikäli jäljellä.

Paikka Bottan 3 krs., Tina-klubi.

Esitys alkaa klo 21:00, ovet auki 1 h aikaisemmin.
Esityksen kesto noin 1h

Myynti loppuu 11.2.2023 20:00.