EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 22.3.2024  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

emma & matilda + Annika Pudas

emma & matilda + Annika Pudas Liput

Lisäkeikka suuren kysynnän vuoksi! Ennätysajassa loppuunmyynyt emma & matilda tekee lisäkeikan Tampereen G Livelabiin sunnuntaina 7.4.! 

Emma-ehdokkuuksia kerännyt duo emma & matilda lähtee maaliskuussa kevätkiertueelle!

Marraskuussa 2022 debyyttisinglensä julkaissut nouseva duo emma & matilda lähtee keväällä minikiertueelle. Kiertue rantautuu valikoiduille keikkapaikoille Helsingissä, Turussa, Tampereella, Lappeenrannassa ja Oulussa.

emma & matilda on yksi vuoden kiinnostavimpia tulokkaita. Duon herkkä debyytti-EP Siellä on kaikki niin ihanaa julkaistiin toukokuussa 2023 ja pitää sisällään muun muassa TikTokissa ilmiöityneet kappaleet Ikävä ja Veronica. Kappaleista jälkimmäinen striimasi kultaa, nousi radiosoittoon ja pysyi Spotifyn Top 50 -listalla yli kuukauden ajan. Duon toiselta EP:ltä julkaistiin marraskuussa ensimmäinen single Joku muu, jonka remix-versio nousi Spotifyssa sijalle 11. emma & matilda on myös ehdolla kolmessa kategoriassa vuoden 2024 Emma Gaalassa (Vuoden Tulokas, Vuoden Alternative sekä yleisöäänestys).

Kuluneen vuoden aikana kaksikko on soittanut ympäri Suomen keikkoja, joiden tunnelma on ollut ainutlaatuinen. emma & matilda nähtiin kesällä jo suurilla festareilla, jolloin yleisöt olivat ääriään myöten täynnä. Tulevan kevätkiertueen liput ovat nyt myynnissä.

Illan avaa Annika Pudas. Annika Pudas on suomenkielistä pop-folkia kirjoittava artisti, joka tekee parhaillaan vuoden 2024 alussa julkaistavaa debyyttialbumiaan. Epic Recordsille kiinnitetty laulaja-lauluntekijä on julkaissut kahden omakustannekappaleen lisäksi tulevalta albumilta löytyvät singlet ”Aika”, ”Pyyhi kyyneleet” ja ”Juhannuslaulu”, jotka ovat soineet mm. Radio Helsingin, YleX:n ja Radio Suomen taajuuksilla.

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime klo 21:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei