EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 9.4.2022  /  Olympia  /  Tampere

Ember Falls (levyjulkkarit) + supports

Ember Falls (levyjulkkarit) + supports Liput

EMBER FALLS juhlistaa uusinta albumiaan Olympiassa Lauantaina 9.4., mukanaan keikkalavoille paluun tekevä IKINÄ ja Tamperelainen External.

Ember Fallsin kovasti odotettu toinen albumi ’RUINS’ julkaistiin 17.12. Ranka Kustannuksen kautta. Yhtyeen modernin melodinen ote metallimusiikkiin on nostanut heidät selvästi esille Suomess ja uusin albumi jatkoi menestystä selvän nousujohtanteisesti - kappaleiden streamatessa jo yli 5 miljoonaa streamia pelkästään Spotifyssä.


Ember Falls

Keikalla uutta levyään juhlistava Ember Falls on modernin metallin tulevaisuus. Yhtye on löytänyt uuden maailman modernin ja melodisen metallin parista, jossa esille tulevat energiset elektroniset taustat ja raskaat riffit, jopa popinomaisten melodioiden kanssa - hyvää karismaa ja näyttävää showta unohtamatta. Kappaleista löytyy raskaan metallin paino, jonka tuntee silloinkin kun mukanahypittävät taustat ottavat vallan, väistyäkseen vain mukaansatempaavien laulumelodioiden edestä.
Keikkoja yhtyeiden kuten WASP, Turmion Kätilöt, Amaranthe ja Dead By April kanssa tehnyt Ember Falls on noussut jo miljoonakerhoon Spotifyn streamausmäärissä jo usealla kappaleellaan. Toisen täyspitkän albumin tuotannoista vastasi Amaranthen ja Volbeatinkin tuotannosta vastannut Jacob Hansen.

Levyjulkaisukeikan jälkeen on Emberit keikkailemassa aktiivisesti Suomessa, muun muassa Dark River Festivaalilla, Nordic Metal Cruisella ja Dead By Aprilin syksyn Suomen kiertueella.

Facebook | Youtube

IKINÄ

Kouvolalaislähtöinen moderni metallibändi Ikinä tekee paluun keikkalavoille kahden vuoden tauon jälkeen. Kahden naislaulajan johtama räiskyvästä live-energiastaan tuttu Sakara Recordsin yhtye julkaisi äskettäin uuden Tietäjät tietää -singlen ja on valmiina näyttämään kyntensä uudella kokoonpanollaan.

Facebook | Youtube


External

Avarakatseisen Externalin musiikkia voisi luonnehtia progressiiviseksi vaihtoehtometalliksi. Vaikka bändin soundi on monipuolinen ja alati kehittyvä, sen ytimessä piilevät tanakka groove, dynamiikka sekä tunnepitoinen ilmaisu.

Facebook | Youtube


***

Tapahtuma on siirtynyt

Alkuperäiselle päivämäärälle 25.11.2021, 7.1.2022 ja 28.1.2022 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 26.3.2022 mennessä.

www.olympiakortteli.fi


Ikäraja: K-18
Tarkista soittoajat: www.olympiakortteli.fi

Ennakkomyynti jatkuu Tiketissä klo 24:00 asti. Lipunhinta nousee ovimyyntihinnaksi tapahtumapäivänä klo 18:00. Olympian ovella ei ole lipunmyyntiä.

Tarkista aikataulu osoitteesta: www.olympiakortteli.fi