EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 28.7.2023  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Elsi Sloan: Pakko muuttua

Elsi Sloan: Pakko muuttua Liput

Elsi Sloanin debyyttialbumi Pakko muuttua julkaistiin viime helmikuussa ja sitä juhlistettiin kolmetuntisella yllätysten spektaakkelilla Helsingin G Livelabissa. Ilta oli loppuunmyyty ja kaikki halukkaat eivät mahtuneet mukaan. Heinäkuussa on revanssin aika, mutta Elsin ja hänen kanssatekijöidensä on ollut pakko muuttua ja siksi Tampereella koetaan täysin uusia yllätyksiä…

Pakko muuttua käsittelee queeriä elämää ilmastokriisin kontekstissa. Mikko Meriläinen kirjoitti levystä näin Soundissa 3/2023: “Viimeisen kappaleen loputtua olo on hengästynyt. Päällimmäisenä on ajatus: tällaista albumia ei ole Suomessa aiemmin julkaistu. Pakko muuttua manifestoi viime aikoina paremmin näyttelijänä tunnetun Elsi Sloanin poikkeuksellisen omaäänisenä muusikkona.”

G Livelabissa yleisö napataan mukaan albumin maailmaan tutkimaan, mikä on meidän suhteemme muutokseen yhteisönä?

Elsin tavoite on hyödyntää musakeikkojen rakennetta ja kontekstia, vääntää siitä yllätyksellistä teatteria, ja suoraan toisten kanssa toimien käsitellä todellisia asioita. Luoda keikkatilanteesta aidosti yhteisöllinen, tunteva, ja tunteita käsittelevä tila. Turvallinen tila.

Tämä on todellinen LIVELABORATORIO.

Elsi Sloan on 23-vuotias notkea queer-taiteilija, joka opiskelee näyttelijäntyötä Tampereen yliopistossa. 28.7. Elsin lisäksi lavalla nähdään ainakin Vimma, bassotaiteilija Saara Mänttäri sekä taloustietokirjailijat Riina Tanskanen & Samu Kuoppa.

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime klo 21:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 28.7.2023 20:00.