EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 24.2.2023  /  G Livelab  /  Helsinki

Elsi Sloan esittää: Pakko muuttua

Elsi Sloan esittää: Pakko muuttua Liput

Elsi Sloan on 22-vuotias monipuolinen queer-taiteilija, joka tunnetaan etenkin pääosastaan Aino Sunin Sydänpeto-elokuvasta. Näyttelijäntöidensä lisäksi Sloan on esittänyt omaa musiikkiaan jo vuosien ajan. Hänen debyttialbuminsa Pakko muuttua julkaistaan 24.2. ja sen ilmestymistä juhlistetaan G Livelabissa. Yllätyksiä täynnä olevan illan aikana lavalla nähdään levyn tekijöitä sekä hahmoja albumilta.

Pakko muuttua -albumi purkaa tekijyyttä ja tutkii muotoa. Levyn kappaleet ovat Sloanin kirjoittamia, mutta hän kertoo halunneensa tutkia, millaisia omia maailmoja niistä voi tulla, kun ne annetaan toisille tekijöille, ystäville. Niinpä levyltä löytyy ainakin folkia, räppiä, spoken wordia, garagerockia ja taidepoppia. Ja kaksi kirjettä.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00
Myynti loppuu 24.2.2023 20:00.