EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 21.10.2023  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, kulmasali  /  Helsinki

Elsa Brotherus

Elsa Brotherus Liput

Elsa Brotherus esiintyy Korjaamon Kulmasalissa lokakuussa!

Pop-tulokas Elsa Brotherus tekee julkisen livedebyyttinsä Korjaamon Kulmasalissa lauantaina 21. lokakuuta. "Valomerkki" ja "Ketään niin kuin sua" -sinkuillaan ihastuttanut esiintyy illassa uuden yhtyeensä kanssa. Keikan liput ovat nyt myynnissä Tiketissä!

"Jännittävää ja supersiistiä päästä pian vetämään ensimmäinen oma klubikeikka! Helsingin keikkaa on toivottu paljon, ja me tullaan soittamaan mun ihanan livebändin kanssa teille tuttujen biisien lisäksi monta ennen kuulematonta kappaletta." -Elsa Brotherus

Elsa Brotherus on helsinkiläinen 20-vuotias laulaja-lauluntekijä. Brotheruksen supervoima on sanoittaa ja herättää henkiin hetkiä, joita useimmat meistä ovat käyneet elämässään läpi. Usein nämä hetket liittyvät merkityksellisiin kohtaamisiin, vaikeisiin päätöksiin tai mielensisäisiin kamppailuihin ja haavoittaviin kokemuksiin. Brotherus kuvailee itseään sosiaaliseksi seikkailijaksi, jolla on loputon kiinnostus oppia muista ihmisistä, heidän elämästään ja persoonastaan. Monesti uudet kohtaamiset tuovat mukanaan myös uusia tarinoita, jotka päätyvät lopulta kappaleiden sanoituksiksi.

Kappaleiden minimalistinen ja tummanpuhuva tuotanto yhdistettynä Brotheruksen herkkään ääneen luovat äänimaiseman, joka huokuu öistä tunnelmaa ja rauhaa. Öisin pienetkin nyanssit ympäristössä voimistuvat ja aistit herkistyvät. Näin myös Brotheruksen musiikissa pieni voi olla suurta ja voimakasta. Kirjoittamisen lisäksi myös musiikki ja soittaminen ovat kuuluneet Brotheruksen elämään jo pienestä pitäen. Varsinainen kipinä oman musiikin tekemiseen syntyi, kun Brotherus meni veljensä Johannes Brotheruksen kanssa studioon. Lopputuloksena oli toukokuussa 2022 julkaistu omakustanne debyyttisingle Kämppiksii, joka noteerattiin muun muassa YleX:n Nosteessa -sarjassa ja Spotifyn soittolistoilla.

Syksyllä 2022 Brotherus allekirjoitti levytyssopimuksen VILD Musicin kanssa. Keväällä 2023 julkaistut singlet Valomerkki ja Ketään niin kuin sua löysivät tiensä nopeasti mm. Spotifyn ja YleX:n kuratoimille soittolistoille ja ovat nostaneet artistitulokkaan nimen monen kuulijan tietoisuuteen.

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime klo 20:00

Liput ovelta 19 €, mikäli jäljellä.

Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.

Lippujen varausaika 2 päivää.