EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 19.7.2024  /  Ellivuori Resort  /  Sastamala

Ellivuori Roots Weekend
PERJANTAI

Ellivuori Roots Weekend Liput

UUSI JA ROUHEA ”ELLIVUORI ROOTS WEEKEND” TARJOILEE MUHEVAA JUURIMUSIIKKIA KOKO KESÄISEN VIIKONLOPUN ELLIVUORESSA SASTAMALASSA

Ellivuori tarjoilee juurevaa menoa, kun saari täyttyy upeista roots-muusikoista ja yleisöstä heinäkuisena viikonloppuna.

Ellivuori Roots Weekend” tarjoilee kaikkea bluesista kantrirockiin ja soulista rock’n rolliin perjantaina 19. ja lauantaina 20. heinäkuuta Ellivuori Resortissa Sastamalassa, ravintola Ellivuoren Ballroomissa. Viikonlopun aikana saadaan nauttia muun muassa bluesin, rhythm and bluesin, bluesrockin, soulin, kantrin, kantrirockin, rock and rollin ja rockabillyn elementtejä laajalla skaalalla. Jos aito ja oikea, ja sielukas, juurimusiikki on sinun juttusi, tämä viikonloppu kannattaa merkata kalenteriin välittömästi! Nämä huippuosaajat ja -orkesterit eivät ole kuultavissa samassa kattauksessa joka viikonloppu, tuskin koskaan tämän jälkeen!

PERJANTAI 19.7.2024
Dinner & Show Roots-menu tarjoillaan klo 19:00-20:00
Iron Country Sisters showtime 20:00
Micke Björklöf, Ville ”Lefty” Leppänen & Chef showtime 22:00

Iron Country Sisters on helsinkiläinen siskotrio, jonka englanninkielisessä musiikissa kaikuu perinteisen ja modernin americanan vaikutus. Bändin omaleimainen ja lämmin soundi nojaa sielukkaisiin kolmiäänisiin lauluharmonioihin sekä vahvaan tulkintaan, jotka ovat hioutuneet lapsesta asti yhdessä laulamisen tuloksena. Siskosten persoonalliset lauluäänet soivat yhdessä upeasti jokaisen toimiessa vuorollaan myös solistina.
Iron Country Sisters

Micke Björklöf ja Lefty Leppänen muodostavat Chef Kivimäen kanssa yhden Euroopan kiinnostavimmista tämän päivän akustisista blues- ja juurimusiikkiyhtyeistä. Bändin ehdottomia tavaramerkkejä ovat vahva lauluosaaminen ja stemmalaulaminen, jossa kaikki kolme laulavat sekä yhdessä että erikseen. Harvemmin kuulee tämän genren bändeissä tällaista lauluvoimaa saatikka kolmea solistia. Amerikkalainen roots-musiikki luo kehyksen, pääpainon ollessa kuitenkin selkeästi bluesissa. Omaperäisen ja aidon blues-soundin viimeistelevät maailmanluokan virtuoosimainen slidekitara, matkalaukulla varustettu rumpusetti sekä taiturimainen huuliharppu. Vahva kokonaisuus syntyy erinomaisista omista kappaleista sekä kovan luokan musiikillisesta ammattitaidosta.
Micke Björklöf, Ville “Lefty” Leppäinen & Chef

LAUANTAI 20.7.2024
Dinner & Show Roots-menu tarjoillaan klo 18:00-19:00
Jussi Syren and The Groundbrakers showtime 19:00
Stenari and The Snake Oil Company showtime 21:00
Whistle Bait & Vesa Haaja showtime 23:00

Jussi Syren And The Groundbreakers on kansainvälisesti arvostettu bluegrass-yhtye, joka on tehnyt kiertueita yhdeksässä USA:n osavaltiossa ja kahdeksassa Euroopan maassa. Jussi Syren And The Groundbreakers vie yleisönsä totaaliselle akustiselle elämysmatkalle, jossa perinteisten bluegrass-kappaleiden sekaan on ripoteltu mm. Beatlesiä ja Louie Armstrongia – toki tiukkaan bluegrass-muottiin valettuna. Tästä kokemuksesta ei heti toivu!
Jussi Syren and The Groundbrakers

"Stenari and the Snake Oil Company on country- ja muustakin rootsmusiikista vahvasti vaikutteita ammentava, pitkän linjan juurimuusikoiden bändi. Sekä omia että suuria countryklassikoita soittava kokoonpano on täydellinen valinta tapahtumaan, jossa tittelit heitetään nurkkaan, stetson käännetään takakenoon ja musiikin halutaan menevän jalan alle. Tämän lähemmäksi country honky-tonkeja ei Suomessa yksinkertaisesti pääse.
Stenari and The Snake Oil Company

Whistle Bait – takuuvarmaa rock and rollia jo neljännellä vuosikymmenellä!!
50-60-luvun taitteen rehellistä amerikan rock and rollia, maustettuna slaavilaisella kaiholla ja kuorrutettuna vauhdikkaalla esiintymisellä – tätä kaikkea on Whistle Bait. Whistle Bait on yksi Suomen pitkäikäisimmistä rock-orkestereista, perustettu jo 1984. Bändin soitinarsenaali saksofonilla, pianolla ja kitaroilla sekä stemmalauluilla takaa monipuolisen ohjelmiston, jossa mennään rock and rollin kultaisilla vuosilla aina Little Richard -tyylisestä räyhäävästä rockista laineilla keinuvan surf-musiikin kautta hempeämpiin sävyihin. Yhtyeen nokkamies Vesa Haaja on tullut tutuksi suurelle yleisölle vuodesta 2008 Agentsin solistina, mutta Whistle Bait on se orkesteri, jossa hän uransa aloitti.
Whistle Bait & Vesa Haaja

ROOTS MENU

Kaura-paahtojuuressalaatti
Savupaprika palsternakkaa
Karamellisoitua bataattia
Marinoituja vihreitä papuja
***
Mac'n'Cheese
Maissia
Savumakkaraa
Fried Chicken
***
Banoffee

ELLIVUORI RESORT

Ellivuorentie 131, 38130 Sastamala

www.ellivuoriresort.fi

www.ellivuoriresort.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 20:30

Liput ovelta:
Perjantai 32 €
Lauantai 40 €

Liput vaihdetaan rannekkeeseen ravintola Ellivuoressa tapahtumapäivinä, perjantaina klo 18:00 alkaen ja lauantaina klo 17:00 alkaen.

Show & dinner -lippujen myynti päättyy pe 19.7. klo 12:00

SAAPUMINEN JA SIJAINTI
Ellivuori Resort sijaitsee Rautaveden ja Kuloveden järvimaisemissa Sastamalassa vain noin 40 minuutin ajomatkan päässä Tampereelta. Matkaa Poriin on 90 km, Turkuun 130 km ja Helsinkiin 210 km. Osoite Ellivuorentie 131, Sastamala.

MAJOITUS

Ellivuori Resortin alueella on monipuolista majoitusta. Hotellin huoneet ja huoneistot ovat ravintolan läheisyydessä.
Chaletit tarjoavat omaa rauhaa ja villat aitoa luksusta. Myös VuoriCaravan sijaitsee samaisella Ellivuori Resortin alueella. Meillä on mistä valita – löydä omasi!

RAVINTOLA ELLIVUORI

Herkulliset ruoat ja kylmät juomat ovat tarjolla ravintolassa ja kahdella terassilla.

ESTEETTÖMYYS

Pyörätuolilla liikkuvien asiakkaiden sekä muiden avustajaa tarvitsevien, esim. näkörajoitteisten tai muiden eritysryhmien avustajat pääsevät veloituksetta tapahtumaan. Tapahtumaan ei ole myynnissä erillistä pyörätuolilippua. Ravintolan ulko-ovella on pyörätuoliramppi. Ravintolassa ei ole INVA-WC:tä.

Oikeudet aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin pidätetään.

Ellivuori Resort
Ellivuorentie 131, 38130, Sastamala