EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 7.12.2022  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Elliot's Crazy Compass, DJ Slow

Elliot's Crazy Compass, DJ Slow Liput

Elliot's Crazy Compass ja DJ Slow Kutosella joulukuussa!

Elliot’s Crazy Compass on 2018 Helsingissä perustettu eklektistä poppia soittava yhtye. Yhtye koostuu Eternal Erectionin perustajanelikosta: Sam Huber, Joakim Guthwert, Pontus Gylling ja Henrikki Häsänen. ECC:n musiikki syntyy useimmiten improvisaation pohjalta ja sisältää vaikutteita lukuisista tyyleistä. Kappaleissa on tilaa visuaalisille assosiaatioille ja on eräänlaista soundtrack-musiikkia. Yhtye tekee monenlaista yhteistyötä kuvataiteilijoiden kanssa mm. kansitaide, live projisoinnit ja online galleria.

Svengiä ja tarttuvia popmelodioita, elektroa ja industrialsoundeja sekä improvisoiden syntyneitä kappaleita. In This World -albumi vie kuuntelijan kiehtovalle matkalle alitajunnan syövereihin, jossa kohtaavat kauneus ja rumuus, hauskuus ja outous sekä muistojen teinirakkaus. Levyn on tuottanut Tomás Doncker, kannessa on Camilla Vuorenmaan teos Georgina. Luvassa mielenkiintoinen albumin julkaisukeikka, jossa musiikin lisäksi visuaaliset elementit ovat tärkeässä osassa.

Keikan lämmittelijänä levyjä soittaa DJ Slow!

Uransa aikana DJ Slow on keikkaillut ympäri maailmaa, tehnyt paljon elokuva-, mainos- ja tv-musiikkia, suunnitellut äänitaideteoksia muun muassa Jani Leinosen ja EGSin kanssa, tehnyt lukuisia remixejä eri artisteille ja julkaissut musiikkia Slowhill- ja Pepe Deluxé -yhtyeissä sekä sooloartistina. DMC DJ Mixing Champion -mestaruuden hän voitti neljä kertaa peräjälkeen.

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 14 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 7.12.2022 19:00.