EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 26.1.2024  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Ellinoora

Ellinoora Liput

ELLINOORA 30 -KIERTUE ALKAA TAMMIKUUSSA TAVASTIALTA!

Tänä syksynä Vain Elämää -ohjelmassa loistanut, Viimeinen romantikko -albumillaan kolme Emma-palkintoa saanut ja viime vuonna Ed Sheeranin kanssa duetoinut Ellinoora esiintyy 30-vuotissyntymäpäivänään 26. tammikuuta 2024 Tavastia-klubilla. Tavastian keikka on Ellinooran ensimmäinen julkinen oma keikka yli puoleentoista vuoteen ja se aloittaa Ellinoora 30 -kiertueen, jonka loput keikkapaikat julkaistaan myöhemmin.

- Olen odottanut yleisön kohtaamista pitkään ja olen niin onnellinen, että tammikuussa taas mennään! Live on ollut mulle urani alusta asti erittäin tärkeää. Siinä on jotain väkevää ja selittämätöntä voimaa. Täytän 26. tammikuuta 30 vuotta. Haluan sen kunniaksi kutsua ihmiset synttäreille mukaan juhlimaan musaa ja elämää Tavastialle ja kuulemaan mun uuden setin, Ellinoora iloitsee.

Tämän vuoden keikkataukoa viettänyt Ellinoora on mukana syksyn Vain Elämää -ohjelmassa, jossa vietetään tällä viikolla Ellinooran päivää. Ellinoora on valmistellut toista Vain Elämää -kauttaan varten kappaleita pieteetillä yhdessä tuottajansa Samuli Sirviönkanssa. Hänen Matkalla-versionsa nousikin Spotifyn neljänneksi soitetuimmaksi kappaleeksi ja kasvoi valtavaksi TikTok-ilmiöksi. Ohjelman myötä Ellinoora aloittaa uuden aikakauden, joka tulee jatkumaan ensi vuonna myös uusien omien julkaisujen muodossa.

- Ellinoora 30 -keikoilla on luvassa kokemus, jossa yhdistyvät greatest hits, visuaalinen tarinankerronta, uusimmat Vain elämää -versiot ja lauluja kolmelta albumilta. Lisäksi Ellinoora 30 -keikan aikana on ainutkertainen mahdollisuus kuulla ensimmäistä kertaa livenä julkaisematonta materiaalia tulevalta albumilta, Ellinoora paljastaa.

Ellinoora on neljällä Emma-palkinnolla palkittu artisti ja lauluntekijä. Hän on yhdistänyt orgaanisen pop-musiikin, määrätietoisen oman tiensä kulkemisen ja suuren äänensä luoden niistä menestyksekkään uran. Ellinooran kappaleita on striimattu Spotifyssa huikeat yli 155 miljoonaa kertaa. Nuoresta iästään huolimatta Ellinoora on julkaissut jo kolme menestysalbumia (Villi lapsi 2016, Vaaleanpunainen vallankumous 2019, Viimeinen romantikko 2021), joista kaksi ensimmäistä on striimannut tuplaplatinaa ja viimeisin nousi listaykköseksi ja lähestyy platinarajaa.

Ellinoora on valovoimainen ja väkevä-ääninen live-esiintyjä, jonka konsertit saavat ihon kananlihalle ja suupielet hymyyn. Hän on tuonut albumiensa visuaalisen maailman onnistuneesti festareiden päälavoilta aina loppuunmyydyille klubeille asti.Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa


Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön. Avustaja veloituksetta samalla lipulla.

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 35 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .