EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 25.5.2019  /  Tampere-talo: Sorsaklubi  /  Tampere

Ellinoora

Ellinoora Liput

Ladataan…

Sorsaklubi on lennokas uusi liveklubi, joka tarjoaa eläimellistä tunnelmaa ja maailman parasta musaa sopivan aikaiseen soittoaikaan. Klubin kevään päättäjäisbileitä tähdittää hurmaava poptähti Ellinoora. Illan klubi-DJ:nä toimii Suomen parhaisiin urbaaneihin DJ-taitureihin kuuluva DJ Misterhustla! Ilta on ikärajaton, konsertissa on erillinen anniskelualue.

Ellinoora on kovassa nosteessa oleva tähti Suomen popmusiikin taivaalla. Oivaltavat, nuoren ihmisen näkövinkkelistä peilaavat lyriikat, isot popmelodiat sekä elämääkin suurempi ääni muodostavat Ellinooran uniikin soundin ja tekevät hänestä yhden tulevaisuuden suurimmista artisteista Suomessa.

Suomen Musiikkikustantajat ry palkitsi samana vuonna Ellinooran Vuoden kevyen musiikin tekijänä sekä hänen kappaleensa "Elefantin paino" Vuoden biisinä. Ellinooran useat singlet ovat nousseet suuriksi Spotify- ja radiohiteiksi ja ison yleisön suosikki hänestä tuli viimeistään syksyllä 2018 Vain elämää -ohjelman yhtenä artistina.

Lisätiedot: tampere-talo.fi/sorsaklubi

Ilta on ikärajaton, konsertissa on erillinen anniskelualue.

Sorsaklubi somessa:
Facebook
Instagram
@sorsaklubi

tampere-talo.fi/sorsaklubi/


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00

Showtime: 20:00

Tapahtuma on ikärajaton, alueella on oma rajattu K-18 anniskelualue.