EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 11.11.2023  /  Semifinal  /  Helsinki

ELLIMEI, Vanna

ELLIMEI, Vanna Liput

ELLIMEI

ELLIMEI on helsinkiläinen artisti/biisintekijä/tuottaja, jonka musiikissa yhdistyy herkkyys ja asenne, riipivä tulkinta sekä moderni tuotanto. Artisti kuvailee musiikkiaan tunteikkaaksi nykypopiksi, jossa ei pelätä yhdistellä elementtejä eri genreistä. ELLIMEI on tullut suuren yleisön tietoisuuteen TikTokin kautta, jossa hänen videoillaan on jopa satoja tuhansia katselukertoja.

ELLIMEI:n viimeisin julkaisu ”Meidän laivassa” sai hyvän nosteen. Biisiä on striimattu yli 400 000 kertaa. Tämä omakustanne julkaisu löysi tiensä myös monille Spotify-listoille kuten #vainsuomihitit sekä Kesähitit 23. Biisi nousi myös Spotifyn 50-viraalisinta listan kärkisijoille.

ELLIMEI toimii oman musiikkinsa päätoimisena tuottaja. Artisti inspiroituu tuottamisen äärellä esimerkiksi autotunen luovasta käytöstä sekä mystisistä soundeista. Artistin tuottajaparina on viimeisen vuoden aikana toiminut Patrik Tuominen. ELLIMEI kirjoittaa musiikkia myös muille artisteille.

ELLIMEI on artisti, joka syttyy live-esiintymisestä. Keikoillaan hän ottaa lavan haltuun ja yleisön omakseen. Syksyllä artisti nousee uuden musiikkinsa kanssa taas lavoille. Yksi artistin suurimmista haaveista on se, että pääsee laulattamaan yleisömerta kesäfestareilla. ELLIMEI on määrätietoisesti matkalla kohti tätä unelmaa.

VANNA

Vanna on helsinkiläinen artisti ja lauluntekijä, jonka musiikissa yhdistyvät moniulotteiset sanoitukset ja innovatiiviset poptuotannot. Artisti julkaisi ensimmäisen singlensä 'Reitti pois täältä' syksyllä 2022 ja kappale otettiin mielenkiinnolla vastaan suoratoistopalveluissa ja radiokanavilla. Vannan tekstit uivat elämän melankolisemmissa vesissä ja upottavat kuulijan maailmaansa. "Vanna pistää sydänvertaan peliin siinä määrin, että jo yksistään se kantaa hauraan jykevän popkappaleen satamaan asti". (Mika Roth, Desibeli).SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus: Tapahtumapaikka on esteellinen. Sisäänkäynti portaikon kautta.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 14€, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 11.11.2023 19:00.