EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 28.11.2019  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, kulmasali  /  Helsinki

Elifantree & Tölöläb - Blood Moon (Levyjulkaisukonsertti)

Elifantree & Tölöläb - Blood Moon (Levyjulkaisukonsertti) Liput

Elifantree & Tölöläb - Blood Moon levynjulkaisukonsertti

Uraauurtava kokeellisen musiikin yhtye Elifantree sekä nykytaidemusiikin suunnannäyttäjä Tölöläb julkaisevat odotetun yhteisalbuminsa "Blood Moon" 1. marraskuuta. Levynjulkaisukonsertti järjestetään torstaina 28.11. Korjaamon Kulmasalissa. 

Blood Moon syntyi residenssissä Pekka Kuusiston kuratoimalla Meidän Festivaalilla kesällä 2018. Festivaalin teeman mukaisesti ihmissielun ja sen sisällön tematiikan ympärille rakentunut improvisatorinen taideteos sai viimeiset silauksensa kuunpimennyksen aikana, ja tästä albumi on myös saanut nimensä.

Albumin tekovaiheet ovat olleet kaikin puolin ainutkertaiset. Inspiroivat puitteet Jean Sibeliuksen kotimaisemissa, kuunpimennys, festivaalin korkealentoinen tematiikka sekä kahden erittäin kunnianhimoisen yhtyeen yhteistyö tekevät Blood Moonista harvinaislaatuisen julkaisun. Albumi on koostettu livenä äänitetyistä improvisaatioista, joista albumin aloittaa sessioiden ensimmäinen otto ja päättää sessioiden viimeinen, kuunpimennyksen aikaan äänitetty viisitoistaminuuttinen. Elifantreen jazzimprovisaatioon ja Tölöläbin klassiseen musiikkiin pohjautuva ilmaisu kohtaavat saumattomasti erilaisista lähtökohdista huolimatta.

Elifantree

Anni Elif - laulu, sello
Pauli Lyytinen - saksofonit, EWI, live-efektit, rumpukone

Olavi Louhivuori - rummut

Tölöläb

Taavi Oramo - live-elektroniikka
Antti Salovaara - fagotti

Saku Mattila - oboe

Turkka Inkilä - huilu, shakuhachi, live-elektroniikka

Vuonna 2007 perustettu ja vuonna 2010 menestyksekkään esikoislevynsä julkaissut Elifantree on operoinut jazzin ja kokeellisen musiikin välissä alusta alkaen, mutta edennyt julkaisu julkaisulta kohti uusia tavoitteita. Vuonna 2018 yhtyeen neljäs albumi "Anemone" sai, kuten kaikki edeltäjänsä, erinomaisen vastaanoton ja yhtyettä on levyn julkaisun tiimoilta nähty sekä merkittävillä kotimaisilla että suurilla ulkomaisilla festivaaleilla, kuten Tampere Biennale, Fusion Festival (DE), Südtirol Jazz Festival (IT), Ljubljana Jazz Festival (SLO), Flow Festival ja monilla muilla konserttilavoilla Japanissa asti.

Tölöläb on vuonna 2014 perustettu helsinkiläinen elektronisen taidemusiikin yhtye, joka tunnetaan ennakkoluulottomasta lähestymistavastaan kaikkea musiikkia kohtaan. Tölöläb on kutsunut yleisöään taipaleensa ajan erilaisiin esiintymispaikkoihin, raitiovaunuista hiekkasärkkiin ja rock-luoliin. Yhtye valittiin vuonna 2016 Pro Musica -säätiön vuoden nuoriksi taiteilijoiksi. Vuonna 2018 yhtye esitti yhdessä Tapiola Sinfoniettan kanssa modernia taidemusiikkia ja elektronista improvisaatiota yhdistäneen konsertin, jossa sävelletyt teokset ja Tölöläbin musiikki vuorottelivat, kommunikoivat ja täydensivät toisiaan. Tölöläbin jäsenet toimivat laajasti musiikkielämän eri laidoilla muusikkoina, kapellimestareina, tuottajina ja säveltäjinä. 

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella.

Lippujen varausaika 2 päivää.