EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 23.9.2022  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Elias Gould (Levyjulkkarit)

Elias Gould (Levyjulkkarit) Liput

Elias Gould juhlii levyjulkkareitaan syyskuussa Tavastialla! 

Laulaja-lauluntekijä Elias Gould julkaisee odotetun uuden albuminsa perjantaina 16. syyskuuta. Artisti juhlistaa albumia nelihenkisen yhtyeensä kanssa Tavastia-klubilla perjantaina 23. syyskuuta. Keikan liput ovat nyt myynnissä Tiketissä.

Vastaavan tuottajan Riku Mattilan ja kirjailija-toimittaja Ronja Salmen kanssa luotu Susihavaintoja on Gouldille syväluotaava taidonnäyte, jolla seikkaillaan odotuksen ja siirtymien välillä. Alkuvuodesta julkaistut Uusia alkuja sekä En tiennyt ennen -kappaleet ovat antaneet esimakua tulevasta kokonaisuudesta.Gouldia ja Salmea on yhdistänyt rakkaus kitaravetoiseen indie-brittipoppiin ja yhteiset kaveripiirit kehystivät albumin aihemaailmaa. 

Albumin tuottaja Riku Mattila on palkittu mm. usealla tuottaja-Emmalla ja musiikkialan elämäntyöpalkinnolla Kultaisella Emmalla. Lukemattomia kulta- ja platinalevyjä tuottanut Mattila on viime aikoina tunnettu yhteistyöstään mm. Samuli Putron ja Pyhimyksen kanssa. Gouldin kanssa yhteistyö alkoi Elias Gould LP:n julkaisun jälkeen.


Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa

Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.

***

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 23.9.2022 20:00.