EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 16.7.2021  /  CoolHead Brew Viikki  /  Helsinki

Elias Gould, Kauriinmetsästäjät, F

Elias Gould, Kauriinmetsästäjät, F Liput

Samuli Putro korkkaa uuden CoolHead LIVE -festivaalitorin

Suomen tunnetuimpiin laulaja-lauluntekijöihin lukeutuva Samuli Putro käynnistää CoolHead LIVE -konserttisarjan torstaina 15.7.2021 Viikin Gardenian uudella tapahtumatorilla. Koko bändin kanssa esiintyvä Putro julkaisi alkuvuodesta varsin mainion “Keskellä kesää” -albumin.

Lippuja on myynnissä rajoitetusti, jotta turvavälit seurueiden välissä säilyvät. Tapahtuman järjestelyissä seurataan tarkasti voimassa olevia viranomaisohjeita. Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

Konsertin järjestää Master Events yhteistyössä CoolHead Brew’n kanssa.

CoolHead Live tarjoaa kovatasoisia konsertteja heinäkuussa

Helsingin Viikin kaupunginosa herää heinäkuussa todella henkiin, kun vappuna entisen Gardenian talvipuutarhan tiloihin avautunut CoolHead Brew -pienpanimo laajentaa toimintaansa entistä enemmän tapahtumapuolelle. Heinäkuun puolivälissä panimon etupihan festivaalitorilla nähdään neljä konserttitapahtumaa kiinnostavilta ja ajankohtaisilta artisteilta.

www.coolhead.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 17:00

Showtime:
17:00 Ovet
17:45 Showtime

Myynti loppuu 16.7.2021 17:00.