EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 7.7.2018  /  Kulttuuritalo  /  Helsinki

Elephantasy Afterparty

Elephantasy Afterparty Liput
Takaisin

Ladataan…

ELEPHANTASY ILTABILEET KULTTUURITALOLLA 7.7.

Funky Amigos järjestää Helsingin Alppipuistossa jo perinteeksi muodustuneen Elephantasy Funky Family Picnic -juhlan lauantaina 7. heinäkuuta. Bileet puistossa loppuvat iltakymmeneltä, mutta hulina jatkuu tänä vuonna aivan Alppipuiston vierellä kulttuuritalon alakerrassa, jossa toimi aikaisemmin Alakulttuuritalo -klubi.

Elephantasyn iltabileet alkavat kymmeneltä ja jatkuvat aina aamuneljään asti. Illan pääesiintyjänä nähdään Puppa J. uuden Rytmi-Rengit bändinsä kanssa. Aina sydämmet valloittava Puppa J. tanssittaa taatusti tälläkin kertaa yleisön leveään hymyyn. Lisäksi iltajuhliin on tietysti kutsuttu joukko DJ-vieraita. Stadin reggae-piirien suurmies Masta Lion ottaa levysoittimet haltuunsa, suoraan Kolumbiasta saapuva Killabeatmaker astelee levytiskin taakse myös ja paikalla ovat tietysti myös Funky Amigosien oma DJ-ryhmä pitämässä tunnelman lämpimänä yön pikkutunneille asti.

Tervetuloa!

Puppa J. & Rytmi-Rengit feat. Joonas Hauveli
DJ Masta Lion
DJ Killabeatmaker
Funky Amigos DJ's


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 22:00