EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la-su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 16.12.2021  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Elena Mindru Finnection feat. Jukka Eskola

Elena Mindru Finnection feat. Jukka Eskola Liput


Jazzlaulaja Elena Mindru tuo G Livelab Tampereelle Finnection-yhtyeensä, jossa vierailevana solistina kuullaan huipputrumpetisti Jukka Eskolaa. Yhtye soittaa upouutta eurooppalaista jazzia Elena Mindrun uudelta levyltä “Hope”.

Elokuussa 2021 julkaistu “Hope” on Montreux Jazz Voice -kilpailussa palkitun jazzlaulajan Elena Mindrun neljäs albumi. Yhtyeen nimi Finnection symboloi erityistä yhteyttä kansainvälisesti konsertoivan yhtyeen instrumentalistien ja laulusolistin välillä. Illan aikana kuultavat sävellykset ovat suurimmilta osin Mindrun sekä pianisti TuomasJ. Turusen käsialaa muutamia tyylikkäästi valittuja lainakappaleita unohtamatta. Yhtyeen ilmaisussa nousevat esille kappaleiden tarinat sekätaidokkaat improvisaatiot. Trumpetisti Eskola rikastuttaa yhtyeen ilmaisua räiskyvällä solismillaan.

“Hope” -levyllä on ajankohtainen teema, jossa käsitellään ihmiskunnan tulevaisuuden näkymiä muuttuvassa ekologisessa ympäristössä sekä globalisaation mukanaan tuomia haasteita. Kappaleiden tekstit maalaavat unenomaisia näkyjä tulevaisuudesta. Näköpiirissä on uhkia, mutta myös
ihmiset yhdistävää elinympäristömme arvostusta ja vaalimista. Kokonaisuutta leimaa positiivinen lähestymistapa maailmaa ravistelevaan ekokriisiin: ongelmat ovat ratkaistavissa, jos toimiin ryhdytään heti riittävillä resursseilla.

Lapset edustavat levyn musiikissa parempaa tulevaisuutta sekä heitä, joita nykypolvien on ajateltava ratkaisuja tehdessään. Kokonaisuus vetoaa järjen lisäksi tunteisiin. Kaksi laulua kertoo rakastavin sävyin esityksen solistien omista lapsista. Näissä sävelissä henkilökohtainen kokemus kohtaa globaalit haasteet. Albumin sanoma korostaa toivon merkitystä kriisien ja erilaisten uhkakuvien aikakautena, ja valaa uskoa parempaan tulevaisuuteen koko ihmiskunnalle.

Jukka Eskola on toiminut trumpetistina ja musiikin ammattilaisena musiikin eri osa-alueilla yli 20 vuoden ajan tehden töitä jazz-artistina ja sessiomuusikkona niin Suomessa kuin ulkomailla. Hän on julkaissut 6 soololevyä ja johtanut omia yhtyeitään ympäri maailmaa sekä esiintynyt
useiden kansainvälisesti merkittävien jazz-artistien kanssa. Suomessa hänet on palkittu muun muassa Sony Jazzpalkinnolla 2006 ja Pori Jazzin
Vuoden Taiteilijana 2007. Eskola on soittanut sessio-trumpetistina lukuisissa teatteriproduktioissa, esiintynyt orkesterimuusikkona tv-ohjelmissa ja soittanut yli 200 kotimaisella äänitteellä sekä vierailijana lukuisilla ulkomaisilla jazz- julkaisuilla.

Muusikot:

Elena Mindru – laulu, sävellykset ja sanoitukset
Tuomas J. Turunen – piano ja sävellykset
Jukka Eskola - trumpetti
Oskari Siirtola – basso
Anssi Tirkkonen – rummut

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

G Livelabin tapahtumat toteutetaan rajoitetulla yleisökapasiteetilla. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetulla hygienialla takaamme asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen tilaisuuden.

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 16.12.2021 18:00.
Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot