EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 6.9.2019  /  Semifinal  /  Helsinki

Electric Monk

Electric Monk Liput

Ladataan…

Electric Monk Home Page

Electric Monk FB

Soittoaika:
21:30 Electric Monk

Electric Monk pistää pillit pussiin - vika keikka 6.9. Semifinalissa, EP julki elokuussa

Pitkän harkinnan jälkeen olemme Monkkien jätkien kanssa päättäneet pistää bändin telakalle toistaiseksi. Näillä näkymin viimeinen keikka soitetaan perjantaina 6.9. orkesterille tuttuakin tutummassa Semifinalissa Helsingissä.

"15 vuotta ehdittiin kimpassa veivata ja siistiä oli. N. 300 keikkaa soitettiin ja yli 50 biisiä julkaistiin. Ihan hyvä saldo rokkiorkalle, vaikkei isompaa sukseeta koskaan tullutkaan. Muistoja sen sijaan tuli ja ne jäävät, samoin kuin kaikki ne ihmiset joihin tuli tutustuttua Monkkien kautta. Tää oli hieno matka ja oon etuoikeutettu kun pääsin tekemään sen näiden kundien kanssa", kommentoi Ilkka, basisti. "Aika aikaansa kutakin", komppaa rumpali Allu.

Loppukesästä julkaistaan viime syksynä äänitetty kolmen biisin digi-EP. Julkaisu sisältää uudet biisit "Raise Your Glass" ja "Refill" sekä vanhan keikkaklassikon "Roadkill Bar":in. Kesän mittaan on luvassa myös arkistojen penkomista, eli ainakin vanhoja keikkakuvia ja -äänityksiä on tarkoitus pistää jakoon.

"Pidempään me jaksettiin kuin suurin osa niistä baareista, joissa keikkailtiin."

Historiaa

Electric Monk sai alkunsa 2004, kun vantaalaiset Topias Jerkku ja Ilkka Elo tutustuivat tuusulalaiseen Aleksi Torvelaan ja helsinkiläiseen Lauri Vähänissiin. Ensimmäisen keikkansa tuolloin parikymppiset Monkit soittivat Espoon Meijerirockissa 28.8.2004. Bändi julkaisi vuosina 2004-2006 kolme EP:tä ja keikkaili aktiivisesti Suomen (vielä tuolloin) savuisissa rokkiluolissa.

Esikoispitkäsoitto "Hair of The Dog" julkaistiin 2007 ja samana vuonna yhtyeeseen liittyi bändin jätkien vanha ystävä, levylläkin soittanut Ville Nissinen (pasuuna, mandoliini, huuliharppu).

Vuonna 2009 julkaistiin viiden biisin akustinen EP. Bändi keikkaili vuosikymmenen vaihteessa aktiivisesti ja toinen pitkäsoitto "Hanging Loose" äänitettiin 2010-2011 Suomenlinnan Seawolf-studioilla legenda Hannu Leidénin kanssa.

Vuonna 2014, muutama viikko hurmoksellisen 10-vuotisjuhlakeikan jälkeen, bändiä kohtasi tragedia, kun yhtyeen multi-instrumentalisti Ville Nissinen menehtyi 6.9.2014 Raahessa ollessaan keikkareissulla toisen bändin kanssa. Villen, Topiaksen ja Villen lapsuudenystävän Jaakko Markkasen Polkuharmonix-reggayhtyeen ainoaksi jäänyt pitkäsoitto "Triangeli" viimeisteltiin demonauhoista ja treenikämppä-äänityksistä poimituilla lauluraidoilla ja julkaistiin keväällä 2015.

Electric Monk julkaisi kolmen biisin "Humble Machine"-EP:n syksyllä 2016 ja on viime vuodet keikkaillut muutaman keikan vuosivauhtia. Syksyllä 2018 bändi kävi Lahdessa äänittämässä uuden EP:n, joka julkaistaan elokuussa 2019.

Semifinalin keikka 6.9.2019 toimii samalla kertaa bändin 15-vuotisjuhlakeikkana, uuden EP:n julkkareina, Villen kuoleman 5-vuotismuistokeikkana, sekä bändin jäähyväiskeikkana.

Kiitos ja kippis!

 

 

 


Ikäraja: K-18
Aika: Klo 20:00-02:00

Eteispalvelumaksu 3,50 € peritään ovella

Myynti loppuu 6.9.2019 20:00.