EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 11.10.2023  /  On the Rocks  /  Helsinki

Electric Mary (AUS) – 20 Year Anniversary Tour, The Mercury Riots (USA)

Electric Mary (AUS) – 20 Year Anniversary Tour, The Mercury Riots (USA) Liput

Australialainen rock-kokoonpano Electric Mary Helsingin On the Rocksissa lokakuussa

Vuonna 2003 perustettu ja sen jälkeen “ikuisella Australian-kiertueella” ollut australialainen Electric Mary soittaa lokakuun 11. päivänä Helsingin On the Rocksissa. Luvassa on täysi lasti silkkaa rockia ja sen perinnettä; tuimaa bluesin ja stoner rockin sukuista, villiä rock’n’rollia.

Kotimantereensa lisäksi Electric Mary on ahkeroinut lavalla myös muissa maissa. Viisi Euroopan-kiertuetta ja muutamaa Yhdysvaltain-keikkaa myöhemmin viisikko on saavuttanut kovan live-iskun. Ahkeran keikkailun ohessa Electric Mary on myös julkaissut säännöllisesti musiikkia, josta viimeisimpänä soi tämänkeväinen single The Dealer.

Vuosien varrella Electric Mary on jakanut lavan mm. seuraavien bändien kanssa: Whitesnake, Judas Priest, Deep Purple, KISS, Alice Cooper, Motorhead, Def Leppard… syy siihen on selvä! Electric Mary: rock’n’roll the way it used to taste!

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 11.10.2023 19:00.