EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 24.4.2019  /  On the Rocks  /  Helsinki

Electric Boys (SWE), Stone Blue Electric

Electric Boys (SWE),  Stone Blue Electric Liput

Ruotsalaista katurockia Helsingissä!

Electric Boys rockaa pitkästä aikaa Suomessa.
Lavalla Hanoi Rocksissakin vaikuttaneet perustajajäsenet Conny Bloom ja Andy Christell.

Vuonna 1988 perustettu ruotsalainen hard rock -yhtye Electric Boys esiintyy huhtikuun 24. päivänä Helsingin On the Rocksissa.

Vuonna 2009 comebackin tehnyt ja tuolloin Suomessakin kolme keikkaa heittänyt yhtye julkaisi juuri albumin The Ghost Ward Diaries, jonka myötä bändi kiertää ensin Ruotsissa ja maaliskuussa 2019 Isossa-Britanniassa. Suomeen saapuu sisäänajettu, uutta intoa puhkuva, kokenut katurockkopla.

Electric Boys kulki lujaa Euroopassa ja Yhdysvalloissa 1990-luvun alussa. Funk-O-Metal Carpet Ride -albumin hitti All Lips N' Hips nousi Billboardin listalle ja pyöri videona Music Televisionissa. Maailmanlaajuisen keikkailun ohessa syntyi kakkosalbumi Groovus Maximus, joka äänitettiin Abbey Roadin studiolla Lontoossa. Levyltä nousi hitiksi biisi Mary in the Mystery World.

Electric Boysin kolmas pitkäsoitto Freewheelin' ilmestyi vuonna 1994, mutta samalla into rockiin oli hiipunut. Electric Boys kuopattiin, mutta väliaikaisesti.

Sen jälkeen laulaja-kitaristi Conny Bloom ja basisti Andy Christell ehtivät mm. vaikuttaa Hanoi Rocksin kokoonpanossa vuodet 2005-2009.

Electric Boysin uuden tulemisen jälkeen on syntynyt kolme albumia: And Them Boys Done Swang (2011), Starflight United (2014) ja The Ghost Ward Diaries (2018). Saman lavan Electric Boys on vuosien varrella jakanut mm. Metallican, Alice Cooperin, Vixenin ja Thunderin kanssa.

Electric Boys (Swe)
ke 24.4.2019
Helsinki, On the Rocks
Liput 19,5€ (Tiketti), 22€ ovelta

www.electricboys.com
www.nem.fi

 

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.