EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ti 5.11.2019  /  On the Rocks  /  Helsinki

Elder Island (UK)

Elder Island (UK) Liput

INDIEPOP-TULOKAS ELDER ISLAND HELSINKIIN MARRASKUUSSA
Ti 5.11.2019 Helsinki, On The Rocks

Melodista indiepoppia soittava Elder Island saapuu Suomeen. Helmikuussa debyyttinsä "The Omnitone Collection" julkaissut bristolilaiskolmikko tuo uniikin liveshow'nsa Helsingin On The Rocks -klubille tiistaina 5. marraskuuta. Keikan liput tulevat myyntiin Tiketissä perjantaina 12. huhtikuuta.

Genrerajoja rikkovan Elder Islandin tuotannossa pehmeästi polkevat elektrobiitit sulautuvat sielukkaisiin selloraitoihin, ja kaiken läpi leikkaa vokalisti Katy Sargentin eteerinen lauluääni. Dream popin ja teknon rajapinnassa keinuva yhtye herätti huomiota jo vuonna 2014 julkaistulla esikois-EP:llään, ja alkuvuodesta omakustanteena julkaistu "Omnitone Collection" on vahvaa jatkumoa jo lupaavasti alkaneelle uralle.

Keski-Euroopassa kovassa nosteessa oleva Elder Island on myynyt keikkoja loppuun muun muassa Amsterdamissa ja Berliinissä, ja Suomeen tuleva kiertue vie yhtyeen myös Britteihin ja Yhdysvaltoihin. Tinkimättömänä live-yhtyeenä meritoitunut Elder Island on tullut tunnetuksi visuaalisesti lumoavista esityksistään, joissa isot soundit ja vangitseva läsnäolo kohtaavat.

LIPUT:
Myyntiin Tiketissä pe 12.4. klo 9
Alk. 18,50€

www.elderisland.com
www.rocks.fi
www.fullsteam.fi

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Myynti loppuu 5.11.2019 20:00.