EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 3.3. - Su 30.9.2018  /  Teatteri Telakka  /  Tampere

Elävien hautajaiset

Elävien hautajaiset Liput
Takaisin

Ladataan…

Edgar Allan Poen teoksiin perustuva Elävien hautajaiset kertoo pelosta sekä tuntematonta että ihmisen sisältä kumpuavaa pimeyttä kohtaan. Se kertoo henkilöistä, jotka joutuvat kohtaamaan vieraan sekä itsessään, läheisissään että ympäristössään.

Esitys on tragikoominen, hyytävä ja surrealistinenkin sukellus mainettaan monipuolisemman kauhukirjailijan maailmaan. Poen kirjallisessa tuotannossa kuoleman, surun ja syyllisyyden teemat kietoutuvat tiiviisti yhteen rakkauden, valeuutisten ja hienoviritteisen huumorin kanssa.

Loistavan vastaanoton keväällä 2018 saanutesitys jatkaa yleisömenestyksen myötä Teatteri Telakan ohjelmistossa. Vahvasta visuaalisesta ilmeestään ja tarkasta näyttelijäntyöstä kiitoksia kerännyt esitys nähdään syyskaudella vielä kolme kertaa.

”Tämä on tragikomediaa parhaimmillaan.”
Markus Määttänen / Aamulehti 7.3.2018

”Elävien hautajaiset on ehdottomasti enemmän kuin osiensa summa ja sellaisenaan harvinaista viihdyttävää, mutta vakavilla teemoilla toimivaa teatteria. ”
Johanna Siik / Sylvi 4.4.2018

”Katsomon läheisyys tuottaa näyttämölle silkkipaperinherkän tunnelman.”
Aksu Piippo / Hämeen Sanomat 13.3.2018


Dramatisointi ja ohjaus Tuomo Rämö
Rooleissa Antti Mankonen, Petri Mäkipää, Kaisa Sarkkinen ja Piia Soikkeli
Äänisuunnittelu ja musiikki Hannu Hauta-aho
Pukusuunnittelu Tiina Helin
Valosuunnittelu Nadja Räikkä
Lavastussuunnittelu Perttu Sinervo

Tunnus: Visa Knuuttila

Syyskuun lisäesitykset on valitettavasti peruutettu.

Jo ostetut liput voi vaihtaa Teatteri Telakan Sunnuntai -esityksiin, mikäli lippuja on vielä jäljellä. Lipun vaihdosta peritään uusi palvelumaksu.

Vaihtoehtoiset esitykset ja niiden päivämäärät näkee täältä.

Jos muut esitykset / päivämäärät eivät käy, ostetun lipun voi myös palauttaa Teatteri Telakan tai Tiketin toimipisteeseen tai postittamalla ne osoitteeseen: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki (kuoreen mukaan IBAN-muotoinen tilinumero ja yhteystiedot). Elektronisten (SMS ja PDF) lippujen lippukoodit/tarkistenumerot voi lähettää IBAN-muotoisen tilinumeron ja yhteystietojen kanssa sähköpostitse osoitteeseen: hei@tiketti.fi  rahojen palautusta varten. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla. (Lippujen palautus tulee tehdä 31.8.2018 mennessä.)

www.teatteritelakka.fi/?page_id=7083


Lipunmyynti aukeaa tuntia ennen esitystä, teatteriin pääsee hetki ennen esityksen alkua.

Tapahtuman kesto n. 2h 20min, sisältäen väliajan.

Esitys ei sovellu lapsille.

Ryhmäliput (alk. 22 € / lippu väh. 10 hengen ryhmä)

Opiskelijoiden ryhmälipulla (alk. 13,50 € / lippu väh. 10 hengen ryhmä) opettaja mukaan ilmaiseksi. Saadakseen ilmaisen lipun on opettajan heti tilauksen tehtyään otettava yhteyttä osoitteeseen office@teatteritelakka.fi varmistaakseen paikkansa esityksessä.

Alennuslippuihin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.

Lipunostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle.

Loppuunvarattuihin näytöksiin voi tiedustella viime hetken peruutuspaikkoja tapahtumapäivänä Teatteri Telakan ovimyynnistä, joka avautuu tuntia ennen esityksen alkamisaikaa.