EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 27.10.2018  /  Kalliosali  /  Punkaharju

Elastinen

Elastinen Liput
Takaisin

Ladataan…

Lokakuun lopulla Luola Events tuo Punkaharjun maailmankuuluun luolastoon Elastisen huikean liveshow'n.

Elastinen, eli Kimmo Laiho on musiikki- ja viihdealan moniottelija, joka oman musiikillisen uransa ohella tuottaa musiikkia muille artisteille sekä toimii Rähinä Records levy-yhtiön toimitusjohtajana.

Elastinen kirjoitti ensimmäiset rap-lyriikkansa viidentoista vuoden iässä, isoveljeltään saamansa hiphop-kasetin innoittamana. Hän liittyi ystäviensä kera rasisminvastaisen Colorblind -musikaalin riveihin ja kesällä 1997 perusti myös musikaalissa mukana olleen Iso H :n kanssa Fintelligensin, suomenkielisen hiphopin pioneeribändin.

Fintelligensin menestyksekkään uran ja usean kultalevyn jälkeen Elastinen on niittänyt mainetta myös soolourallaan. Koko kansan suosikiksi Elastinen nousi keväällä 2012 The Voice of Finland -musiikkiohjelman tähtivalmentajana.

Elastisen live-esiintymistä ei energiaa, hyvää meininkiä ja hittejä puutu. Kun siihen yhdistetään Tuunaansaaren luolaston eeppiset puitteet, on odotettavissa unohtumaton ilta Punkaharjulla!

Tapahtumassa Kalliosalin alataso on K-18 aluetta. Permannolla on seisomapaikkoja sekä anniskelutarjontaa.
Salin yläparvi ikärajatonta aluetta. Yläparvelle myydään numeroituja istumapaikkoja. Parvella ei ole anniskelutoimintaa. Kaikki lipputyypit ovat saman hintaisia.


Ikäraja: K-18 / Ikärajaton
Aika: Ovet 18:30

Lippujen varausaika 2 päivää.
Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin.


Seisomapaikat K-18.
Istumapaikat ikärajattomia.

Pyörätuolipaikat löytyvät C2-katsomon etuosasta.