EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 19.5.2023  /  Olympia  /  Tampere

Elämän Kevät 2023
PERJANTAI

Elämän Kevät 2023 Liput

Paikkansa Tampereen ohjelmistossa vakiinnuttanut minifestari Elämän Kevät on täällä taas!

Tampereen Olympiassa juhlitaan tällä kertaa toukokuussa 19.-20.5.2023.

Perjantaina 19. toukokuuta Tampereen Olympiassa starttaa jo joka keväiseksi perinteeksi muodostunut Elämän Kevät! Kaksipäiväinen minifestari on tapansa mukaan ladattu äärimmilleen kotimaan kuumimmilla artisteilla ja tuttuun tapaan tänäkin vuonna Olympiassa tarjoillaan kevään kovimmat rokki-iltamat. Viime keväänä loppuunmyydyn festivaalin 2023 early bird -liput myytiin loppuun hujauksessa.

Elämän Kevään ohjelmisto täydentyy lopuilla artistijulkistuksilla, kun esiintyjäkatraaseen liittyvät Modem, Tamara Luonto, Teini-Pää sekä Kristiina.

Perjantaina lavalle nouseva Modem on hekumallisen dystooppista suomenkielistä synapoppia luova yhtye, jonka muodostavat Tytti Roto ja Ville Valavuo. Kaksikon omavarainen äänitys ja julkaisuprojekti sai alkunsa, kun italokauhuelokuviin ja Minimal wave -levymerkin katalogiin uppoutuminen yhdistyi rumpukoneiden ja analogisyntikoiden innoittamaan musiikilliseen kokeiluun. Tamara Luonto on puolestaan alkuvoimainen helsinkiläisyhtye, joka soittaa garagepopiksi tai -rokiksi luonnehdittua romanttisrealistista musiikkia. Timanttisia popkoukkuja ja vaarallista tunnelmaa. Yhtyeen odotettu debyyttalbumi julkaistiin 2022.

Lauantain ohjelmaa täydentävä Teini-Pää on nössöpunkin ykkösnimi ja pöhköpopin sanansaattaja, jonka samaistuttavat kappaleet ovat jo ehtineet ihastuttaa monia keikkalavoilla. Yhtyeen musiikissa koukuttavat popmelodiat yhdistyvät amerikkalaisten autotallien perukoilla rämistelevien bändien tee-se-itse estetiikkaan. Teini-Pää julkaisi toisen albuminsa helmikuussa. Lisäksi lavalle nousee myös kiinnostava tuore tuttavuus Kristiina, joka tuo pirskahtelevan power popin keskelle harmaata Suomi-filmiä.

Ensimmäinen osa artisteista julkaistiin helmikuussa. Aikaisemmin julkistettuja artisteja ovat perjantaina esiintyvät emo/hardcore/indie-hybridi moshimoshi, tänä vuonna uuden albuminsa julkaiseva Seksihullut sekä armottomana livebändinä tunnettu Kaleidobolt, joka soittaa Elämän Keväässä erikoissetin - Metallican esikoisalbumin Kill 'em All:in! Lauantaina esiintyy puolestaan 90-luvun vaihtoehtorockin ja punkin suuntauksiin juurensa ulottava Suosikki, keikkatauolta palaava power pop -helmi Plastic Tones sekä ruotsalainen sarjamurhaajateemaan viehättynyt garagerock-yhtye The Dahmers.


Perjantai (ovet klo 19:00):
19:30 Tamara Luonto
20:30 Moshimoshi
21:45 Modem
22:50 Seksihullut
00:05 KALEIDOBOLT plays Kill 'em All

Lauantai (ovet klo 18:00):
18:30 Suosikki
19:45 Plastic Tones
21:00 Kristiina
22:15 The Dahmers
23:45 Teini-Pää

www.olympiakortteli.fi


Ikäraja: K-18

Ennakkomyynti yhden päivän lipuille jatkuu Tiketissä klo 24:00 asti. Lipunhinta nousee ovimyyntihinnaksi tapahtumapäivänä klo 18:00. Olympian ovella ei ole lipunmyyntiä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 2,50 €.