EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.

La 28.8.2021  /  Tullikamarin Klubi  /  Tampere

Eläkeläiset

Eläkeläiset Liput

Tapahtuma on siirtynyt Klubin puolelle ja päivämäärä on muuttunut.

Alkuperäiselle päivämäärälle 9.1.2021 ja 13.3.2021 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Tullikamarin Klubi sijaitsee samassa rakennuksessa Pakkahuoneen kanssa. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 1.5.2021 mennessä.

***

Humpan suurlähettiläät tuovat raikkaan tuulahduksen uuteen vuoteen! Tällä kertaa emme voi muodostaa humppajunaa, mutta muuten voimme hullaantua turvavälein Tullikamarilla.

***

Sisäänkäynti Pakkahuoneen ovista, eteispalvelumaksu 3 €/hlö. Ruuhkien välttämiseksi saavuthan ajoissa.

Tallennamme ovella asiakkaiden henkilötiedot henkilötodistuksen, ajokortin tai kelakortin viivakoodista sähköisesti. Vaihtoehtoisesti voit luoda tiedoista valmiin koodin täällä: https://info.tiketti.fi/   Tallennettuja tietoja käytetään ainoastaan mahdollisten tartuntaketjujen seuraamiseen, niitä säilytetään vain kuukauden ajan tapahtuman jälkeen, eikä niitä luovuteta eteenpäin kuin viranomaispyynnöstä.

Noudatamme kapasiteettirajoituksia, turvavälejä ja muita terveysviranomaisten ohjeistuksia. Lisätietoa: https://tullikamari.net/uutiset/turvallisuus

www.tullikamari.net


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:30

Liput ovelta 30 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 28.8.2021 18:30.