EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19, su 13-19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 3.10.2020  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Eläkeläiset, Martti Servo & Napander, Kumikameli, Duo Trebbio

Eläkeläiset, Martti Servo & Napander, Kumikameli, Duo Trebbio Liput

Eläkeläiset on yhtye, joka on yhtä kotonaan Kihvelifestivaaleilla kuin Sauna Open Airissä tai Sweden Rockissa. Yhtye, joka tekee itse omat rajansa. Yhtye, jolle omat rajatkaan eivät meinaa riittää. Yhtye, joka on enemmän kuin käsite. Yhtye, joka soittaa humppaa. Eläkeläiset tekee keikkoja vakaa harkiten, aina ja silloin tällöin.

Tulevana syksynä yhtye on saatu houkuteltua Rytmikorjaamolle tanssittamaan humppanälkäistä kansaa yhdessä kolmen muun artistin kanssa. 

 

Samana iltana Rytmiksen lavalla Eläkeläisten lisäksi nähdään myös hittien Maailman sinisin taivas, Ufo tarjosi kaakaon, Sauna, Viikonloppu, Hitti-Litti Litmanen ja Mikä on kun ei taidot riitä? takaa löytyvä Martti Servo & Napander, vastikään uuden Kirppusirkus-albumin julkaissut Kumikameli sekä korkealaatuista suomalaista tanssimusiikkia korkealaatuiseen musiikkimakuun tarjoava Duo Trebbio.

Luvassa on siis syksyn kuumimmat jamboreet ja humpat, tämä ilta menee suoraan jalan alle!

Aikataulu:

 

20:00 ovet
20:45 Kumikameli
21:30 Duo Trebbio I setti
22:00 Martti Servo & Napander
23:00 Duo Trebbio II setti
23:30 Eläkeläiset

 

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 20:45

Liput ovelta 29 €, mikäli jäljellä.

Tapahtumapaikalla pyörätuolikoroke.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Show & dinner -lippu sisältää illan keikkalipun sekä ruokailun Varickolla Rytmikorjaamon naapurissa ennen keikkaa klo 20:00-22:00. Pelkkä Dinner-lippu ei oikeuta sisäänpääsyyn keikalle. Voit ostaa yhteislipun, täydentää aiemmin ostamasi keikkalipun Dinner-lipulla tai käydä ainoastaan syömässä menemättä keikalle. Pöytävarauksista ja allergioista voit olla suoraan yhteydessä ravintola@varicko.fi . Lisätietoja, menut ja keikkalistan löydät täältä: www.varicko.fi/show-dinner

Pyörätuoliasiakkaan avustajalle ostettava Dinner-lippu erikseen.

TEXMEX BUFFET: Mexicolaisia makuja Varickon tapaan. Vaihtelevasti joko tortilloja, nachoja tai quesadilloja sekä lisukkeeksi lihaa tai kanaa sekä kasvisvaihtoehto. Lisäksi runsas salaattipöytä ja teemaan sopivat kylmät kastikkeet ja lisukkeet.
L (G)