EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 26.8.2020  /  KokoTeatteri  /  Helsinki

Ekata Theatre: Aika meidän tullut on
klo 19:00

Ekata Theatre: Aika meidän tullut on Liput

Tapahtumalle etsitään uutta päivämäärää. Lipunmyynti aukeaa taas, kun uusi päivä on löytynyt. 

Jos olet ostanut lipun alkuperäiselle päivämäärälle, odota rauhassa viestiä meiltä. Lähetämme tiedon uudesta päivämäärästä ja mahdollisesta palautuskäytännöstä suoraan sähköpostiisi heti, kun tiedot varmistuvat.

Mikäli uutta päivää ei löydy ja tapahtuma peruuntuu, otamme lipunostajiin yhteyttä sähköpostitse lippujen palauttamisesta.

____________________

Aika meidän tullut on

Fyysinen teatteriesitys kielimuureja ylittävästä ystävyydestä

Suomi tekee historiaa ja vuosien odotus palkitaan, kun Suomi selviytyy jalkapallon EM-kilpailuihin. Torilla sinivalkoisissaan juhlii yksi, jonka odotusta ei ole palkittu. Hän on osa 2015 Suomeen tullutta turvapaikanhakijoiden joukkoa, joiden turvapaikkaprosessi on venynyt viisivuotiseksi piinaksi.

Juhlahumun keskellä toisensa kohtaavat kaksi tuntematonta ihmistä, joiden välille kehkeytyy ystävyys. Osin ilman sanoja purkautuu tarina äänettömästä jomotuksesta, kun on tuomittu paitsioon.

Compliciten ja Isango Ensemblen tyyliin verrattu ohjaaja ja lingvisti Erika Eva purkaa eriarvoisuuden ja epäoikeudenmukaisen odotuksen teemoja auki dynaamisella fyysisellä ohjauksellaan. Näytelmässä puhutaan muun muassa arabiaa ja suomea.

Ohjaus ja dramaturgia: Erika Eva
Näyttelijät: Al-juburi Farqad & Jalal Hajali
Äänisuunnittelu: Erika Eva
Tuottaja: Saaramaria Kuittinen

Esityksen suojelijat: Eva Biaudet & Irja Askola

Kesto n. 2h sis. väliaika

Ekata Theatre on Lontoossa ja Helsingissä toimiva teatterikollektiivi, joka reagoi yhteiskunnallisiin asioihin nopeasti ja kertoo rajoja ylittäviä tarinoita monikielisesti. Ekatan arvoja ovat yhteys, monimuotoisuus ja yhdenvertaisuus. Ekata Theatren edellinen esitys oli Saaramaria Kuittisen käsikirjoittama Voltti asfaltilla yhteistuotantona Valtimonteatterin kanssa syksyllä 2019.

Paneelikeskustelu:

Lauantain 29.8. esityksen yhteydessä järjestämme paneelikeskustelun, johon kutsumme poliitikkoja, tutkijoita ja yhteiskunta-aktiiveja keskustelemaan turvapaikanhakijoiden tilanteesta. Keskustelu on avoin myös yleisölle.

Yhteistuotanto Ekata Theatre ja KokoTeatteri

Ohjaaja Erika Evan kotisivut

www.kokoteatteri.fi/ohjelmisto/ekata-theatre-aika-meidan-tullut


Aika: klo 19:00
Ovet 1h ennen.

Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.

Ovet avataan tuntia ennen esitystä.

Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.