EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 20.5.2022  /  Lobby Myyrmäki  /  Vantaa

Einoa

Einoa Liput

Einoa on laulaja-lauluntekijä Elina Arlinin luotsaama yhtye, joka esittää Eino Leinon runoihin pohjautuvaa musiikkia. Tyylillisesti Einoan musiikki liikkuu folkin ja popin välimaastossa lainaten elementtejä myös kansanmusiikista ja jazzista. Einoa-yhtyeessä soittavat Elina Arlin (sävellykset, laulu ja kitara), Henna-Maija Vannemaa (haitari), Henri Mäntylä (piano), Arto Nurmi (kontrabasso) ja Mikko Arlin (rummut). Yhtye on julkaissut kevään aikana kaksi tuplasingleä ja tulee Lobbyyn juhlistamaan samana päivänä 20.5. julkaistavaa esikoisalbumiaan.

”…Ei ole helppoa tasapainoilla näin lähellä hiljaisuutta, mutta kun soiton saa toimimaan on kasassa maaginen kokonaisuus. Ja Einoa jos kuka on löytänyt oman taikansa lähteen.” Mika Roth, Desibeli.

www.lobbymyyrmaki.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Showtime 20:30

Lippujen varausaika 2 päivää.

Kuva: Antti Kokkola