EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 30.4.2024  /  Pub Wartsu  /  Kirkkonummi

Eini

Eini Liput

Suomalaisen musiikin ikoni Eini on luonut upeaa ja pitkää uraa jo vuodesta 1977 alkaen. Takana on 8500 keikkaa, 14 albumia ja kymmeniä singlejä. Hittejä kuudelta eri vuosikymmeneltä, jotka me kaikki muistamme: Yes sir, alkaa polttaa, Kesä ja yö, Haloo Hela Finland, Xanadu, Mä jään, Draamaa, Tilkkutäkki, Vihdoin valmis... ja monia muita listojen kärkeen kivunneita iskelmiä

Eini, Suomen ainoa ja oikea diskokuningatar, julkaisi debyyttinsä "Yes sir, alkaa polttaa" vain 17-vuotiaana. Pitkästä urastaan huolimatta artistin vauhti ei ole hidastumassa, vaan hän jatkaa uraansa entistäkin upeampana uuden musiikin siivittämänä. Artistin tulevan 16. studioalbumin ensimmäinen, joulukuussa julkaistu single "Mun vuosi",
enteili vuoden olevan "Einin vuosi", mistä todisteena on artistin uran ensimmäinen Emma Gaala -ehdokkuus.

Artisin tulevan albumin toinen single, "Sun vuoro olla vapaa", julkaistiin 16.2. Sun vuoro olla vapaa, on voimabiisi niille, jotka kohtaavat elämässään taitekohtia, mutta niistä selviäminen ja niiden ylittäminen vaatii raivokasta rohkeutta.

"Elämä ei mene aina niin kuin kuvittelee sen menevän. Se voi lyödä ihmisen polvilleen, jolloin helposti jää patoutuneiden tunteiden ja surun loukkuun, yksin. Tämä on voimabiisi, joka puhuu ihmisen kieltä. Huuda padot ulos rohkeasti ja ne kohdaten! Se vapauttaa." - Eini kertoo singlestään.

"Jos oisit elänyt toisin, toinen ihminen oisit ja nyt, on sun vuoro olla vapaa"!

Einin myös tulevan albumin tuotannosta vastaa hittituottaja Jonas Olsson, joka palkittiin vuoden 2023 Emma Gaalassa Vuoden tuottajana sekä musiikintekijänä. Einin vuonna 2023 julkaistu "Pimeän jälkeen" -albumi on kerännyt Spotifyssa reilut 3,8 miljoonaa streamia, ja albumin singlet ovat soineet Suomipopissa, Iskelmässä, Aito Iskelmässä sekä Radio Suomessa. Einin viimeisin single, "Mun vuosi", nousi parhaimmillaan Suomen virallisen radiolistan sijalle 25.

Discokuningatar Eini saapuu Kirkkonummelle upean bändissä kanssa vappuaatoksi ja luvassa on huikeat bileet !

www.pubwartsu.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00
Showtime 22:30

Liput ovelta 32 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 30.4.2024 21:00.
Pub Wartsu
Kirkkotori 3, 02400, Kirkkonummi