EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 14.12.2019  /  Suisto-klubi  /  Hämeenlinna

Einari Stylman, Kantatie

Einari Stylman, Kantatie Liput

Einari Stylman on artisti, jonka kokeellinen pop yhdistelee hiphopin, elektron ja etnisen rytmimusiikin sävyjä. Kuulaissa scifi- / tech noir -henkisissä lauluissa luodataan ihmisyyttä tunteikkaalla tyylillä.

Singlet "Energialuuranko", "Berlin Parkplatz Disco" ja "World Wide Meditation Day" ovat ehtineet jo herättää monen musiikkidiggarin kiinnostuksen pian ilmestyvää debyyttialbumia kohtaan.

Jo edesmenneen Lopunajan mies -yhtyeen vahvaäänisenä solistina tunnettu Stylman on nähty aikanaan myös mm. The Holyn ja Death Hawksin livekokoonpanoissa.

KANTATIE

Keväällä 2016 syntynsä saanut Kantatie yhdistelee Rock 'n Rollissaan klassisen Bluesin, sekä psekedeelisen rockin kulta-ajan äänimaailmaa, kuitenkin luoden täysin omanlaisen soundinsa. Alunperin pelkästään yhtä keikkaa varten perustettu stonerrock projekti venähti hämäläisyydelleen uskollisesti hieman laajempiin mittasuhteisiin ja on sittemmin vuosia tyylillisesti kypsyneenä ehtinyt jo uhmaikään.

www.suisto.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 18:00-03:00
Showtime 22:00

Lippu sisältää eteispalvelumaksun.
Liput ovelta 12 €, mikäli jäljellä.