EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ma 10.12.2018  /  Teatteri Viirus  /  Helsinki

EI TINGITÄ! Ilta ihmisoikeuksille: Paula Vesala, Hilja Grönfors ja muut huippuesiintyjät

EI TINGITÄ! Ilta ihmisoikeuksille: Paula Vesala, Hilja Grönfors ja muut huippuesiintyjät Liput

Ladataan…

Ihmisoikeuksien päivänä 10.12.2018 YK:n ihmisoikeusjulistus täyttää 70 vuotta. Ihmisoikeudet ovat kuitenkin tänä päivänä uhattuna ympäri maailmaa. Suomi ei ole tästä kehityksestä ulkona. Ihmisoikeuksista ei saa tinkiä, ne kuuluvat kaikille, kaikkialla ja kaikkina aikoina.

Ei tingitä! -illassa Viiruksen lavalle astuvat Paula Vesala ja Hilja Grönfors. Vesala on yksi Suomen musiikkitaivaan kirkkaimpia tähtiä. Mestarikansanlaulajaksi nimetyn Hilja Grönforsin ääni lumoaa! Vuosien ajan Grönfors on kerännyt romanien perinnelauluja ympäri Suomea. Illan aikana saat nauttia myös Taikasydämen tahdeista. Taikasydän-bändissä soittaa mm. Pertti Kurikan Nimipäivistä tuttu Toni Välitalo sekä Kalle Salonen

Illan aikana kuulemme myös painavia puheenvuoroja ihmisoikeuksista. Puhujina ovat mm. kirjoittaja Maryan Abdulkarim, Kuurojen liiton toiminnanjohtaja Markku Jokinen sekä professori, perustuslakiasiantuntija Tuomas Ojanen.

Illan juontavat Yagmur Özberkan ja Aleksi Pahkala.

Ihmisoikeudet ovat iltansa ansainneet. Tervetuloa nauttimaan musiikista, vaikuttavista puheista ja ainutlaatuisesta tunnelmasta!

Illan aikana on  mahdollisuus ostaa virvokkeita ja pientä syötävää. Tilaisuudessa on viittomakielten tulkkaus ja tilaisuus on esteetön. Lipputulot ohjataan Ihmisoikeusliiton ihmisoikeustyöhön.

Facebook-tapahtuma

 

ihmisoikeusliitto.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00
Ovet klo 18:00

Liput ovelta 28 euroa, mikäli jäljellä.