EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 16.6.2018  /  Kalliosali  /  Punkaharju

Egotrippi, Trees - Kalliosalin avajaiskonsertti Punkaharjulla

Egotrippi, Trees - Kalliosalin avajaiskonsertti Punkaharjulla Liput
Takaisin

Ladataan…

Punkaharjun maailman kuuluu luolasto herää henkiin kesäkuussa 2018 Luola Events -toiminnan myötä. Luola Events on kahden savonlinnalaisen matkailu- ja tapahtuma-alan toimijan kunnianhimoinen hanke. Sen puitteissa Tuunaansaareen luolaston Kalliosaliin ja sen läheisyyteen tuotetaan muun muassa korkeatasoisia musiikkitapahtumia ja konsertteja. Aiemmin luolastossa on toiminut maailmanlaajuisesti tunnettu taidekeskus.

Ensimmäinen uniikissa luolastossa pidettävä tapahtuma on 16.6.2018. Tuolloin paikalla järjestetään Käkipäivät -tapahtuman iltakonsertti, jossa lavalla nousevat Egotrippi ja Trees.

Suomen rakastetuimpiin klassikkobändeihin lukeutuva Egotrippi julkaisi lokakuun alussa kymmenennen albuminsa nimeltään 10. Suurin osa uusista kappaleista on tuttuun tapaan orkesterin omaa kädenjälkeä, mutta joukossa on muutama biisi, joiden tekoon sekä Iisa että Tuure Kilpeläinen ovat osallistuneet.

Yli 20 vuotta musiikkia tehnyt Egotrippi teki suuren läpimurron viidennellä albumillaan Matkustaja, joka poiki yhtyeelle ensimmäisen kultalevyn. Myöhemmin julkaistu 20 suosikkia -kokoelmalevy myi jo platinaa, ja levyltä lohkaistu single "Matkustaja" oli vuonna 2005 eniten radioissa soinut kotimainen kappale.

Trees on savonlinnalainen "Saimaa-folkia" soittava yhtye. Trees esiintyy tapahtumassa triona.

luolaevents.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Showtime 21:00

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.