EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 24.9.2022  /  Basso Club  /  Oulu

Ege Zulu & LILBRO / Basso Club / Oulu

Ege Zulu & LILBRO / Basso Club / Oulu Liput

www.bassoclub.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 22:00
Showtime klo 23:30

Ege Zulu & LILBRO Basso Clubilla 24.9!

Ylpeästi roihuvuorelainen, vuoden 2022 YleX Läpimurto -voittaja Ege Zulu pyrkii pirteällä musiikillaan välittämään positiivista energiaa ympärilleen. Artistin monipuolinen soundimaailma pohjautuu etenkin ranskalaiseen musiikkiin, ”Marseille-soundiin”, johon hän yhdistää taidokkaasti afropop- ja hiphop-tyylilajeja. PME Recordsille levyttävän Ege Zulun ensimmäinen EP “Klassikot” (2021) osoittaa vakuuttavasti artistin paikan kotimaisen afrotrapin sanansaattajana.

Jo vuosikymmenen ajan musiikin parissa viihtynyt Ege Zulu pureutuu sanoituksissaan muun muassa lähiöelämään sekä sen epäkohtiin, ystäviä ja hänelle itselleen lähellä olevia aiheita unohtamatta. Viihdyttävä, esiintymistä rakastava artisti on aiemmin työskennellyt myös Gettomasan, Turistin sekä Sex Manen kanssa.

Artistin tunnetuimpiin kappaleisiin lukeutuvat muun muassa suoratoistopalveluissa menestynyt Valmiina futaa, Svengari-omakustannealbumilta tuttu Fantasiaa sekä Klassikot EP:n Peter Pan ja artistin uusimpana julkaisuna ”huudi-opaskirjaksi” kuvailtu Väkivaltaa (feat. Zpoppa). Ege Zulua voidaan kuulla myös JVG:n tuoreella Verkkareis kappaleella. Ja tämän kaverin tuntien, lisää on tulossa.

LILBRO

LILBRO, oikealta nimeltä Viljami Julkunen, on 22-vuotias Raumalta kotoisin oleva rap-artisti ja viimeisin lisäys PME Recordsin talliin. PME Records julkaisi LILBRO -EP:n perjantaina 4.12.2020. LILBRO:n muusana on toiminut kotikaupunkinsa joutilaisuus, jossa freestyle-räppi usein täytti hiljaiset hetket. 17-vuotiaana Julkunen äänitti kappaleitaan viikonloppuisin paikallisessa Radio Ramonassa.

“Vietin Ramonassa useita tunteja joka viikonloppu ja äänitin niin kauan kuin pystyin kunnes heitettiin ulos. Siellä tehdyt kappaleet julkaistiin Soundcloudissa. Oli vaikeeta aloittaa musiikinteko, koska kaikki tunsi toisensa ja kritiikkiä sateli. Mulle tärkeintä oli kuitenkin se et ainakin mun musa liikku.” – LILBRO kertoo

Liput

12€ Ennakkoon

15€ Ovelta

+3€ epm.

Ovet 22:00

Showtime 23:30

k-18