EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 8.12.2024  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Efterklang (DK)

Efterklang (DK) Liput

TANSKALAINEN INDIEYHTYE EFTERKLANG PALAA HELSINKIIN

Kotimaansa menestyneimpiin indiekokoonpanoihin lukeutuva Efterklang palaa Helsinkiin ja Kuudennelle Linjalle, jossa bändi nähtiin myös edellisellä Suomen-keikalla syksyllä 2021. Tuleva keikka koetaan sunnuntaina 8. joulukuuta ja liput konserttiin ovat nyt myynnissä Tiketissä.

Vuonna 2000 lapsuudenystävien kesken perustettu Efterklang on sen jäsenten Casper Clausenin, Mads Brauerin ja Rasmus Stolbergin luotsaama trio, jonka debyyttialbumi ”Tripper”, 2007 julkaistu ”Parades” sekä 2012 ilmestynyt neljäs studioalbumi ”Piramida” ovat nousseet kokeellisen poprockin ja modernin taidemusiikin merkittävimpien julkaisujen joukkoon.

Vertauksia musiikillisiin kollegoihinsa Björkiin, Sigur Rósiin, Arcade Fireen ja Bon Iveriin kerännyt Efterklang on julkaissut uransa aikana myös kaksi elokuvaa ja useita poikkitaiteellisia teoksia. Vuosien varrella mahtipontisista, melodisista ja muhkean orkestroiduista tuotannoista ytimensä muovannut yhtye on julkaissut musiikkia englannin kielen lisäksi myös tanskaksi. Viimeisin pitkäsoitto “Wildflowers” kuultiin juuri ennen edellistä Helsingin-keikkaa ja on tunnelmaltaan edeltäjiänsä unenomaisempi ja maalailevampi.

Monitahoista indiefiilistelyä Efterklangin katalogista kuullaan kattavasti joulukuussa Kutosella.

www.efterklang.net
www.facebook.com/efterklang
www.instagram.com/efterklang 
www.fullsteam.fi

www.kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä (lukollinen, ravintolan henkilökunta avustaa oven avauksessa)
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Ravintolapäällikkö Amanda Kiviniemi, [email protected]
Muuta huomioitavaa: Pyörätuolille käynti takaoven kautta, Hämeentie 13 B. Olettehan ajoissa yhteydessä ravintolapäällikköön sähköpostitse halutessanne käyttää esteetöntä sisäänkäyntiä.

Myynti loppuu 8.12.2024 19:00.